Cappuccino instant

Cappuccino instant
Cappuccino instant durează aproximativ 10 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 35 de porții cu 129 de calorii , 5 g de proteine și 5 g de grăsime fiecare. Pentru 43 de cenți per porție , această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 4 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă lacto ovo vegetariană . Funcționează bine ca băutură. Dacă aveți la îndemână zahăr de cofetă, lapte praf, smântână nelactate cu aromă de amaretto și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Vă este adus de Allrecipes. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 38% . Acest scor nu este atât de excelent. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Cappuccino , Cappuccino Mousse și Cappuccino Dessert .

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, combinați amestecul de băuturi de ciocolată, cafeaua instant, zahărul de cofetarie, laptele praf și smântâna fără lapte. Depozitați într-un recipient etanș.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 2 Kiwi Mijlocii, Decojite și FeliateLa 2 Kiwi Mijlocii, Decojite și Feliate
Nondairy CreamerNondairy Creamer
Granule Suplimentare De Cafea, ZdrobiteGranule Suplimentare De Cafea, Zdrobite
Lapte PrafLapte Praf
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Conserve Piersici, ScurseConserve Piersici, Scurse
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
2
Pentru a servi, amestecați 3 linguri de amestec cu 6 uncii de apă clocotită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
DificultateNormal
Gata În10 m.
Porții35
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareBăutură
Revista