Cannellini Fasole Hummus

Cannellini Fasole Hummus
Dacă doriți să adăugați mai multe middl Est rețete la cutia de rețete, Cannellini Bean Hummus ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Pentru 74 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 241 calorii. Această rețetă servește 10. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână chimen măcinat, pâine pita, căței de usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta funcționează cel mai bine ca un Hor d ' oeuvre, și se face în jurul valorii de 5 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate, lacto ovo vegetarian și vegan dieta. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este bun. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Cannellini Fasole Hummus, Cannellini Fasole Hummus, și Cannellini Fasole Hummus.

Instrucțiuni

1
Așezați usturoiul într-un robot de bucătărie; acoperiți și procesați până se toacă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
2
Adăugați fasolea, tahini, sucul de lămâie, chimenul, fulgii de sare și piper; acoperiți și procesați până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Suc De LămâieSuc De Lămâie
TahiniTahini
FasoleFasole
ChimenChimen
3
Se transferă într-un castron mic; se amestecă pătrunjelul. Se dă la frigider până la servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PătrunjelPătrunjel
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Se servește cu pene de pita.
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Combinație A Celor 2O Combinație A Celor 2

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Hummus poate fi asociat cu vin spumant și spumant rosul. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Viva Diva Moscato Colada cu un rating de 4, 9 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 11 dolari pe sticlă.
Viva Diva Moscato Colada
Viva Diva Moscato Colada
Vin dulce Moscato infuzat cu aromă naturală de nucă de cocos și ananas. Culoare portocalie deschisă. Fructat, tipic pentru nucă de cocos și ananas cu note ușoare de Moscato. Excelent ca aperitiv sau amestecat cu cocktailuri.
DificultateUșor
Gata În5 m.
Porții10
Scor De Sănătate17
Revista