Canadian Surf ' n Turf: somon Chinook sălbatic cu salsa de Mango și fripturi de vânat sălbatic cu vin roșu, afine, sos de ciocolată

Canadian Surf ' n Turf: somon Chinook sălbatic cu salsa de Mango și fripturi de vânat sălbatic cu vin roșu, afine, sos de ciocolată
Rețeta Canadian Surf ' n Turf: se poate face somon Chinook sălbatic cu Salsan de Mango și fripturi de vânat sălbatic cu vin roșu, afine, sos de ciocolată în aproximativ 6 ore și 5 minute. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 1222 calorii, 59G de proteine, și 77g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Pentru 12,48 USD pe porție, această rețetă acoperă 48% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca fel principal. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. ziua valentin va fi și mai special cu această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați suc de lămâie, ulei de măsline, ceapă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 68%, ceea ce este bun. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Surf și gazon în sos de vin roșu cu ierburi cu ciuperci untoase și praz cremos, Fripturi de vânat cu sos de ciuperci sălbatice, și Somon sălbatic din Alaska cu sos Chipotle de zmeură și salată de Mango.

Instrucțiuni

1
Pregătiți somonul îndepărtând toate solzii și branhiile. Curățați cavitatea și uscați-o cu prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Echipamente pe care le vei folosi
La 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate SubțiriLa 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate Subțiri
2
Așezați somonul pe un platou mare și umpleți cavitatea cu câteva crenguțe de cimbru și mărar și condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
MărarMărar
3
Se presară cu suc de lămâie și se lasă la marinat 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 şalotă, Rasă Sau Tocată1 şalotă, Rasă Sau Tocată
4
Pregătiți vânatul îndepărtând orice păr și bucăți de os rămase în urmă după măcelărie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VânatVânat
2 Cepți Mărunțiți2 Cepți Mărunțiți
5
Combinați ingredientele pentru marinată și turnați peste carne fie într-o pungă de plastic resigilabilă, fie într-un vas de copt. Marinați timp de 4 ore la frigider, dacă este posibil. Poate fi refrigerat peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tri-tips, TunsTri-tips, Tuns
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
Echipamente pe care le vei folosi
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
Suplimentar Coajă De Lămâie Rasă, OpționalSuplimentar Coajă De Lămâie Rasă, Opțional
1
Combinați toate ingredientele într-un castron mare și puneți-le deoparte. Dați-l la frigider timp de 1 oră, dacă este posibil.
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
2
Periați ușor somonul cu ulei de măsline și așezați somonul pe grătar foarte fierbinte, timp de aproximativ 5 până la 6 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
3
Scoateți de pe grătar și așezați-l pe un platou de servire sau pe o tăietură.
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
4
Pentru sosul de vânat: într-o tigaie fierbinte la foc mic până la mediu, adăugați ulei de măsline, unt, ceapă și nuci de pin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
1 Pachet (12 Uncii) De Brânză Brie1 Pachet (12 Uncii) De Brânză Brie
VânatVânat
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
5
Se sotează câteva minute pentru a transpira ceapa. Nu gătiți prea mult. Ridicați căldura la mediu, adăugați 1 cană de vin roșu și reduceți la jumătate, 2 până la 3 minute. Reduceți focul la mediu-mic și adăugați ciocolata și afinele. Odată ce ciocolata s-a topit, scoateți-o de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (8 Uncii) Cremă De Brânză, Tăiată în Cuburi De 1 Inch1 Pachet (8 Uncii) Cremă De Brânză, Tăiată în Cuburi De 1 Inch
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Semințe De Leuștean PudrăSemințe De Leuștean Pudră
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
6
Așezați vânatul pe grătarul fierbinte... Lăsați-le în pace timp de aproximativ 2 1/2 minute pe fiecare parte pentru mediu-rare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VânatVânat
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
7
Scoateți de pe grătar și așezați-l pe un platou de servire sau pe o tăietură.
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
8
Serviți fripturile de somon și vânat cu salsa de mango și sos de ciocolată cu afine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fursecuri Cu Unt De Arahide, Tocate GrosierFursecuri Cu Unt De Arahide, Tocate Grosier
Friptură De VânatFriptură De Vânat
1 Pachet (8 Uncii) Cremă De Brânză, Tăiată în Cuburi De 1 Inch1 Pachet (8 Uncii) Cremă De Brânză, Tăiată în Cuburi De 1 Inch
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit
Cuțit De Toaletă (utilizați Cu Un Adult)Cuțit De Toaletă (utilizați Cu Un Adult)
9
Dacă doriți, serviți cu o salată verde proaspătă pe lateral. Prezentați masa pe o scândură mare rustică din lemn (robustă) cu varză, pene de lămâie și o baghetă rustică (de asemenea robustă).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De LămâiePană De Lămâie
BaguetteBaguette
KaleKale
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere

Vin recomandat: Pinot Noir, Chardonnay, Sauvignon Blanc

Pinot Noir, Chardonnay și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un mare prieten al mâncărurilor cremoase, cremoase, în timp ce sauvignon blanc poate completa mâncărurile cu plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește excelent cu somonul prăjit sau la grătar. Zinfandelic Amador County Old Vine Zinfandel cu un rating de 4.4 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
Zinfandelic Județul Amador Vechi De Viță De Vie Zinfandel
Zinfandelic Județul Amador Vechi De Viță De Vie Zinfandel
Județul Amador produce un Zinfandel vechi de viță de vie îndrăzneț, cu fructe bogate, strălucitoareberry și cireș negru, completate de indicii de pământ și condimente care adaugă complexității sale.ZINFANDELIC este un tribut adus soiului unic de vin din California-Zinfandel. Este, de asemenea, un tribut adus mișcării și culturii din California din anii 1960 - Flower Power, Haight Ashbury, Summer Of Love, Rock & Roll etc. Eticheta amintește de afișele rock din epoca anilor șaizeci. Podgoriile zinfandel sunt situate la o altitudine mai mare în comitatul Amador din California, la poalele munților Sierra Nevada, cunoscuți și sub numele de Gold Country. Viile au fost cultivate în mod durabil din vițe vechi de aproximativ 40 de ani.Sau încercați Setul cadou Zinfandelic Groovy Duo
DificultateExpert
Gata În6 hrs, 5 m.
Porții4
Scor De Sănătate46
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista