Callaloo Stew

Callaloo Stew
Callaloo Stew este un fără gluten, fără lactate și întreg 30 supă. Această rețetă face 6 porții cu 186 calorii, 11g de proteine, și 12g de grăsime fiecare. Pentru $1.39 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 2 gurmanzi și bucătari. Un amestec de dovlecei de nucă, habanero chile, ulei de canolan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este un accesibil rețetă pentru fanii mâncării din America Centrală. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este perfect pentru Toamna. Este adus la tine de Epicurious. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 57%. Rețete similare sunt Callaloo Stew, Callaloo, și Supa Trinidad Callaloo.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul într-o oală mare grea la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
2
Adăugați ceapă verde, usturoi, cimbru și chile. Saut până la moale, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa VerdeCeapa Verde
UsturoiUsturoi
Ardei IuteArdei Iute
CimbruCimbru
3
Adăugați bulion, dovleac, șuncă și okra. Aduceți la fierbere; reduceți focul la mediu și fierbeți până când legumele sunt fragede, amestecând ocazional, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
DovleacDovleac
BulionBulion
BameBame
șuncășuncă
4
Adăugați callaloo; gatiti pana se ofilesc si frunzele sunt fragede, amestecand frecvent, aproximativ 3 minute. Condimentează după gust cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper

Vin recomandat: Gewurztraminer, Pinot Gris, Riesling

Caraibe funcționează foarte bine cu Gewurztraminer, Pinot Gris și Riesling. Veți dori să optați pentru vinuri cu puțină dulceață atunci când aveți de-a face cu mâncăruri picante din Caraibe. Serviți aceste vinuri răcite, astfel încât să fie și mai răcoritoare. Un vin pe care l-ați putea încerca este Alsacia Willm Cuvee Emile Willm Gewurztraminer. Are 4,7 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 23 de dolari.
Alsacia Willm Cuvee Emile Willm Gewurztraminer
Alsacia Willm Cuvee Emile Willm Gewurztraminer
De culoare paie, cu un nas aromat, atât fructe înainte (litchi), cât și florale (trandafir sau violet). În gură atacul este suplu cu note de mango. Un vin robust, gras și puternic. Finisajul este neted și mătăsos, cu note de trandafiri și condimente și capul florilor de perete.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista