Cajun languste și creveți Etouffe

Cajun languste și creveți Etouffe
Cajun languste și creveți Etouffe ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $2.13 pe portie, această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 6 porții cu 241 calorii, 19g de proteine, și 14g de grăsime fiecare. 530 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei Creole. Mergeți la magazin și ridicați roșii, ulei vegetal, stoc de pește și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit și pescatarian dieta. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Killer Cajun creveți sau languste, Ouă De Languste Cajun, și Cajun Crawfish Sliders.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul într-o tigaie grea la foc mediu. Se amestecă treptat în făină, și se amestecă în mod constant până când amestecul devine 'unt de arahide' maro sau mai inchisa, cel puțin 15 sau 20 de minute. Eu folosesc o furculiță mare cu partea plată la partea de jos a tigaie într-o parte în mișcare laterală. Acesta este sosul tău de bază sau 'Roux'. Este foarte important să amestecați acest lucru în mod constant. Dacă din întâmplare rouxul arde, aruncați și începeți din nou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt De ArahideUnt De Arahide
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
BazaBaza
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Odată ce rouxul s-a rumenit, adăugați ceapa, usturoiul, țelina și ardeiul gras în tigaie și sotati aproximativ 5 minute pentru a se înmuia. Se amestecă roșiile tocate și stocul de pește și se condimentează cu condimentele de fructe de mare. Reduceți căldura la minim și fierbeți timp de aproximativ 20 de minute, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Condimente De Fructe De MareCondimente De Fructe De Mare
Ardei GrasArdei Gras
Stoc De PeșteStoc De Pește
TomateTomate
țelinățelină
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Condimentează sosul cu sos de ardei iute și piper cayenne (dacă folosești) și adaugă langustele și creveții. Gatiti aproximativ 10 minute sau pana cand crevetii sunt opaci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos FierbinteSos Fierbinte
Ardei IuteArdei Iute
LangusteLanguste
CrevețiCreveți
SosSos

Echipamente

Vin recomandat: Chardonnay, Gruener Veltliner, Muscadet, Pinot Grigio, Riesling, Vin Spumant

Langustele pot fi asociate cu Chardonnay, Gruener Veltliner și Muscadet. Deși diferite fructe de mare pot solicita cu siguranță vinuri diferite, în general, un vin alb crocant, ușor sau un vin alb spumant va face trucul și nu va îneca arome subtile. Un vin pe care l-ai putea încerca este Canyon Road Chardonnay. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 10 dolari.
Canyon Road Chardonnay
Canyon Road Chardonnay
Palatul este intens, rotund și moale, cu arome de pepene galben și fructe tropicale.
DificultateExpert
Gata În1 h, 10 m.
Porții6
Scor De Sănătate9
BucătăriicreolCajun
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista