Cafea Tapioca
Cafea Tapiocan este un fără gluten și vegetarian băutură. Această rețetă face 4 porții cu 273 calorii, 1g de proteine, și 11g de grăsime fiecare. Pentru 76 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 33 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână smântână grea, tapioca instant, zahăr și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Tapiocan Affogato, Budinca De Tapioca, și Budincă Crudă "Tapioca" pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță medie combinați cafeaua, 1/2 cană zahăr, tapioca, vanilie și sare. Se amestecă bine și se lasă să stea 5 minute.
Aduceți amestecul la fierbere completă la foc mediu, amestecând continuu. Veți ști că este gata când amestecul continuă să clocotească în timp ce este agitat.
Se ia de pe foc și se împarte între 4 pahare de servire (ochelarii highball funcționează bine). Se răcește 2-3 ore.
În vasul unui mixer de stand combinați smântână grea și o lingură de zahăr. Folosind biciul de fixare a telului până se formează vârfuri. Împărțiți frisca între porții răcite.