Burgeri De Grătar Umpluți

Burgeri De Grătar Umpluți
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete hor d ' oeuvre, așa că încercați burgeri de grătar umpluți. Pentru $1.11 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 288 calorii, 12g de proteine, și 8g de grăsime. Această rețetă servește 4. Această rețetă de la Taste Of Home are 1 fani. Este un destul de ieftin rețetă pentru fanii mâncării la grătar. Este perfect pentru Ziua Tatălui. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Un amestec de ardei gras, chifle de hamburger, ceapă verde și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 47%. Rețete similare sunt Bacon și brânză umplute burgeri (Jucy Lucy Burgers), Burgeri Cu Grătar Acidulat, și Burgeri De Curcan La Grătar.

Instrucțiuni

1
Formați carnea de vită în opt chiftele. Într-un castron mare, combinați brânza, ardeiul verde, roșiile, ciupercile și ceapa. Jumătatea superioară a patties cu amestec de legume. Acoperiți cu chiftele rămase și apăsați ferm marginile pentru a sigila.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cana Ardei Gras Verde Tocat, Optional1/4 Cana Ardei Gras Verde Tocat, Optional
Inele Subtiri De Ardei Rosu DulceInele Subtiri De Ardei Rosu Dulce
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
2
Grătiți, acoperit, la foc mediu sau fierbeți 4 in. de la căldură timp de 3 minute pe fiecare parte.
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
3
Se unge cu sos de grătar și se presară cu zahăr. Grătiți, acoperiți sau fierbeți cu 5-6 minute mai mult pe fiecare parte sau până când un termometru citește 160 de euro și sucurile curg limpede, ungând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Iute Verde Tocat** (3 Linguri Salsa VerdeArdei Iute Verde Tocat** (3 Linguri Salsa Verde
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
4
Serviți pe chifle.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe

Vin recomandat: Merlot, Malbec, Zinfandel

Merlot, Malbec și Zinfandel sunt alegerile mele de top pentru Burger. Merlot va fi perfect adecvat pentru un burger clasic cu toppinguri standard. Toppingurile mai îndrăznețe necesită vinuri mai îndrăznețe, cum ar fi un malbec sau un Zinfandel piperat. Robert Mondavi Napa Valley Merlot cu un rating de 4.3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
Robert Mondavi Valea Napa Merlot
Robert Mondavi Valea Napa Merlot
Aromele multidimensionale ale vinului provin din struguri crescuți în terroirs diferite din Valea Napa, inclusiv în districtele Carneros, Stags Leap și Oakville. Tehnicile tradiționale, inclusiv drojdiile native, macerarea extinsă, îmbătrânirea în butoaie de stejar francez și îmbutelierea fără filtrare, au sporit complexitatea vinului. Acest vin este delicios cu multe intrări și brânzeturi. Una dintre perechile noastre preferate de alimente este curcanul prăjit cu o ciupercă sălbatică și umplutură de nucă. Piciorul de miel prăjit, frecat cu ierburi aromate și condimente, sau coapsele de porc la grătar se căsătoresc perfect cu aromele delicioase ale vinului.
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate10
BucătăriiGrătar
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista