Bunica 's Chicken' n Stuffing

Bunica 's Chicken' n Stuffing
Bunica 's pui' n umplutura ia aproximativ 1 oră și 25 de minute de la început până la sfârșit. Pentru $2.02 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 630 calorii, 39G de proteine, și 23g de grăsime. Această rețetă servește 6. Mergeți la magazin și ridicați unt, apă, sare și piper măcinat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Recunoștinței eveniment. Funcționează bine ca garnitură. 13 persoane au fost impresionate de această rețetă. Acesta este adus la tine de Allrecetes. Cu o lingură scor de 76%, acest fel de mâncare este bun. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Turcia cu umplutura bunicii, Celebrul umplutură al bunicii, și Caserola de pui a bunicii.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Pulverizați un vas de copt de 9x13 inci cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
CuptorCuptor
2
Aranjați bucățile de piept de pui în vasul de copt. Aduceți apă și 1 cană de unt la fiert într-o cratiță mare, amestecând până când untul se topește; amestecați ușor amestecul de umplutură în apă și unt și puf cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De PuiPiept De Pui
Amestec De UmpluturăAmestec De Umplutură
UntUnt
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
3
Întindeți umplutura peste bucățile de piept de pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De PuiPiept De Pui
UmpluturăUmplutură
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
4
Se amestecă granulele de bulion de pui în 1/2 cană de apă fierbinte până se dizolvă; da deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Granule De Bouillon De PuiGranule De Bouillon De Pui
ApăApă
5
Topiți 6 linguri de unt într-o cratiță la foc mediu; gatiti si amestecati ceapa in untul fierbinte pana devine translucida, aproximativ 5 minute. Amestecați făina în unt și ceapă, zdrobind făina cu untul cu spatele unei linguri până când este netedă și asemănătoare pastei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
6
Bateți bulionul de pui în amestecul de unt și făină, urmat de lapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bouillon De PuiBouillon De Pui
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
7
Se încălzește până când sosul este gros și neted, 5 până la 10 minute, amestecând constant. Condimentează sosul cu sare și piper negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
8
Se toarnă sosul peste umplutură și pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UmpluturăUmplutură
Pui întregPui întreg
SosSos
9
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când puiul nu mai este roz în interior și vasul clocotește, aproximativ 1 oră. Un termometru cu citire instantanee introdus în centru ar trebui să citească cel puțin 165 de grade F (74 de grade C).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
CuptorCuptor
DificultateExpert
Gata În1 h, 25 m.
Porții6
Scor De Sănătate21
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista