Bunica 's Chicken' n Stuffing
Bunica 's pui' n umplutura ia aproximativ 1 oră și 25 de minute de la început până la sfârșit. Pentru $2.02 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 630 calorii, 39G de proteine, și 23g de grăsime. Această rețetă servește 6. Mergeți la magazin și ridicați unt, apă, sare și piper măcinat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Recunoștinței eveniment. Funcționează bine ca garnitură. 13 persoane au fost impresionate de această rețetă. Acesta este adus la tine de Allrecetes. Cu o lingură scor de 76%, acest fel de mâncare este bun. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Turcia cu umplutura bunicii, Celebrul umplutură al bunicii, și Caserola de pui a bunicii.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Pulverizați un vas de copt de 9x13 inci cu spray de gătit.
Aranjați bucățile de piept de pui în vasul de copt. Aduceți apă și 1 cană de unt la fiert într-o cratiță mare, amestecând până când untul se topește; amestecați ușor amestecul de umplutură în apă și unt și puf cu o furculiță.
Întindeți umplutura peste bucățile de piept de pui.
Se amestecă granulele de bulion de pui în 1/2 cană de apă fierbinte până se dizolvă; da deoparte.
Topiți 6 linguri de unt într-o cratiță la foc mediu; gatiti si amestecati ceapa in untul fierbinte pana devine translucida, aproximativ 5 minute. Amestecați făina în unt și ceapă, zdrobind făina cu untul cu spatele unei linguri până când este netedă și asemănătoare pastei.
Bateți bulionul de pui în amestecul de unt și făină, urmat de lapte.
Se încălzește până când sosul este gros și neted, 5 până la 10 minute, amestecând constant. Condimentează sosul cu sare și piper negru.
Se toarnă sosul peste umplutură și pui.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când puiul nu mai este roz în interior și vasul clocotește, aproximativ 1 oră. Un termometru cu citire instantanee introdus în centru ar trebui să citească cel puțin 165 de grade F (74 de grade C).