Bulgogi Jungol (Supă Coreeană Bulgogi)

Bulgogi Jungol (Supă Coreeană Bulgogi)
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Bulgogi Jungol (supă coreeană Bulgogi). Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 353 calorii, 25g de proteine, și 15g de grăsime pe porție. Pentru $ 4.63 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Această rețetă este tipică bucătăriei coreene. Mergeți la magazin și ridicați tofu extra-ferm, ambalat în apă, ciuperci enoki, ardei jalape și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 35 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Bulgogi Coreeni, Bulgogi Coreeni, și Bulgogi Korean BBQ.

Instrucțiuni

1
Puneți carnea de vită la congelator timp de 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VităCarne De Vită
2
Scoateți din congelator; tăiați bobul în felii foarte subțiri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BoabeBoabe
3
Puneți carnea de vită într-un castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VităCarne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Adăugați sos de soia și următoarele 5 ingrediente (prin usturoi); aruncați bine pentru a combina. Marinați la frigider timp de 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De SoiaSos De Soia
UsturoiUsturoi
5
Înmuiați tăiței în apă rece timp de 30 de minute; scurgeți (tăiței nu vor fi fragede).
Ingrediente de care veți avea nevoie
PastePaste
ApăApă
6
Tăiați tăiței cu foarfece de bucătărie de 2 sau 3 ori.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PastePaste
Echipamente pe care le vei folosi
Foarfece De BucătărieFoarfece De Bucătărie
7
Tăiați rădăcinile din ciupercile enoki; separați ciupercile în mai multe aglomerări mari.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci EnokiCiuperci Enoki
CiuperciCiuperci
8
Tăiați morcovii transversal în treimi; tăiați fiecare bucată pe lungime în felii groase de 1/8 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MorcovMorcov
9
Încălziți un cuptor olandez la foc mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor OlandezCuptor Olandez
10
Adăugați amestecul de carne de vită în tigaie; se prăjește 2 minute. Aranjați tăiței peste amestecul de vită; adăugați stoc. Reduceți căldura la mediu-mare. Top fidea cu enoki, morcovi, shiitake, tofu, jalapeo și ceapă. Aduceți amestecul doar la foc mic; fierbeți ușor timp de 5 minute sau până când tăiței sunt fragede. Se amestecă sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MorcovMorcov
PastePaste
CeapăCeapă
StocStoc
Carne De VităCarne De Vită
SareSare
Sos De Soia 1 Lingura De Seminte De SusanSos De Soia 1 Lingura De Seminte De Susan
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegeri excelente pentru asiatici. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Ai putea încerca eseul Chenin Blanc. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,2 din 5 stele și un preț de aproximativ 9 dolari pe sticlă.
Eseu Chenin Blanc
Eseu Chenin Blanc
Eseul Chenin Blanc este un amestec alb cu corp mediu realizat din soiul alb din Africa de Sud, Chenin Blanc. Chenin Blanc oferă vinurilor salata de fructe, aromele de guava și pepene galben și o aciditate răcoritoare. Unele Sur se află pe mai puțin timp de câteva luni adaugă la complexitatea și corpul. O notă de Viognier aromat completează structura fructelor cu câteva indicii florale. Vinul este perfect singur ca aperitiv pe verandă într-o zi fierbinte de vară. Chenin Blanc se împerechează bine cu o gamă largă de alimente, în special sushi, stridii, curry Asiatic, mâncăruri dulci și acrișoare și salate de vară.Amestec: 87% Chenin Blanc, 13% Viognier
DificultateExpert
Gata În1 h, 35 m.
Porții6
Scor De Sănătate30
Bucătăriicoreeanăasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista