Budincă de pâine dublă cu ciocolată bătută

Budincă de pâine dublă cu ciocolată bătută
Budinca de pâine dublă Fudge cu Topping de ciocolată bătută necesită aproximativ 2 ore și 25 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 12 porții cu 807 calorii, 13g de proteine, și 55g de grăsime fiecare. Pentru $2.11 pe portie, această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți scorțișoară măcinată, zahăr brun, zahăr cofetari și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Această rețetă este plăcută de 14 gurmanzi și bucătari. Câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest desert. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Budincă de pâine dublă cu ciocolată bătută, Budincă dublă de pâine cu ciocolată Sunny cu frișcă Bourbon, și Budinca De Chia Cu Ciocolată Dublă Bătută.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F. Unt sau folosiți spray antiaderent pe un vas de copt de 13 x 9 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pahare Cu Unt De Arahide, Tocate GrosierPahare Cu Unt De Arahide, Tocate Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
1/4 Cană Nuci Pecan Tocate Mărunt, Plus Plus Pentru Servire1/4 Cană Nuci Pecan Tocate Mărunt, Plus Plus Pentru Servire
2
Răspândiți cuburile de pâine în vasul pregătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Felii De Pâine Albă, Tăiate în Cuburi De 1 Inch5 Felii De Pâine Albă, Tăiate în Cuburi De 1 Inch
Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe PielePiept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele
3
Așezați ciocolata rasă într-un bol mediu; deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Periere și PrăjirePentru Periere și Prăjire
4
Într-un castron mare, amestecați împreună zaharurile, pudra de cacao și scorțișoara.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Colorant Alimentar De Catifea Roșie (cum Ar Fi Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Sau După Cum Doriți1 Lingură Colorant Alimentar De Catifea Roșie (cum Ar Fi Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Sau După Cum Doriți
Măr Suplimentar OpționalMăr Suplimentar Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Pentru Periere și PrăjirePentru Periere și Prăjire
5
Bateți ouăle, câte 1 pe rând. Se amestecă vanilia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Acoperire Cu Bomboane Albe, OpționalAcoperire Cu Bomboane Albe, Opțional
(Keebler)(Keebler)
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
6
Într-o cratiță medie, aduceți laptele și smântâna la fiert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
Ulei Vegetal, Pentru Periere și PrăjireUlei Vegetal, Pentru Periere și Prăjire
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
7
Se toarnă amestecul peste ciocolata rasă și se amestecă până când ciocolata se topește complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
8
Amestecând constant, turnați încet amestecul de ciocolată în amestecul de ouă. Se amestecă bourbonul și se toarnă amestecul de ciocolată uniform peste cuburile de pâine. Refrigerați budinca timp de cel puțin 1 oră sau până la 12 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Felii De Pâine Albă, Tăiate în Cuburi De 1 Inch5 Felii De Pâine Albă, Tăiate în Cuburi De 1 Inch
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Whisky Bourbon (recomandat: Maker's Mark)Whisky Bourbon (recomandat: Maker's Mark)
(Keebler)(Keebler)
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
9
Coaceți budinca până când este doar setată și un cuțit introdus în centrul budincii iese curat, aproximativ 1 oră.
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Nuci Pecan Tocate Mărunt, Plus Plus Pentru Servire1/4 Cană Nuci Pecan Tocate Mărunt, Plus Plus Pentru Servire
2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul
10
Serviți budinca caldă sau răcită cu Topping bătut cu ciocolată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
32 De Fursecuri Cu Ghimbir, Zdrobite (aproximativ 1-1/2 Cani)32 De Fursecuri Cu Ghimbir, Zdrobite (aproximativ 1-1/2 Cani)
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
11
Bateți împreună zahărul și smântâna. Odată ce se formează vârfuri moi, pliați în sosul de ciocolată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fursecuri Cu Unt De Arahide, Tocate GrosierFursecuri Cu Unt De Arahide, Tocate Grosier
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 25 m.
Porții12
Scor De Sănătate1
Revista