Budinca De Ciocolata Nutella
Budinca de ciocolată Nutella este o fără gluten desert. Această rețetă servește 4. Pentru $1.4 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 533 calorii, 8g de proteine, și 29G de grăsime. 366 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Dacă aveți la îndemână ciocolată dulce-amăruie, cacao, extract de vanillan și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este solid. Încercați Torturi De Budincă Cu Ciocolată Caldă-Nutella, Budinca De Pâine Nutella, și Budinca De Pâine Nutella pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă amidonul de porumb, zahărul, cacao și sarea într-un castron mediu.
Încălziți laptele într-o cratiță medie la foc mediu până la opărire.
Bateți jumătate din lapte în amestecul de amidon de porumb. Întoarceți amestecul în tigaie și gătiți, amestecând, până când amestecul se îngroașă și ajunge la fierbere.
Se ia de pe foc și se amestecă ciocolata, Nutella și vanilia. Se răcește până se fixează, aproximativ 3 ore.