Buddy ' s Biscotti cu sos de Mocha

Buddy ' s Biscotti cu sos de Mocha
Buddy ' s Biscotti cu sos de scufundare Mocha ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. Pentru $2.45 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 2 porții cu 841 calorii, 7g de proteine, și 40g de grăsime fiecare. 3 persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Funcționează bine ca o garnitură accesibilă pentru Super Bowl. Mergeți la magazin și ridicați fursecuri biscotti, lapte, bucăți de ciocolată semi-dulci și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Mocha-Almond Biscotti, Mocha Chip Biscotti, și Mocha-Biscotti Cu Fistic.

Vin recomandat: Cremă Sherry, Madeira, Prosecco

Cookie-urile funcționează foarte bine cu cremă Sherry, Madeira și Prosecco. Prosecco cu bule dulci nu copleșește prăjiturile simple cu zahăr sau pâine scurtă, un sherry cu cremă dulce completează prăjiturile condimentate, iar notele de nucă ale madeira se potrivesc perfect cu prăjiturile cu nuci. Ai putea încerca NV Solera Cream Sherry. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 17 dolari pe sticlă.
NV Solera Cream Sherry
NV Solera Cream Sherry
Sherry cremă Solera are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un finisaj lung și aromat.
DificultateUșor
Gata În5 m.
Porții2
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista