Brânză De Ceapă Răspândită

Brânză De Ceapă Răspândită
Răspândirea cepei de brânză ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de condimente. Această rețetă face 10 porții cu 96 calorii, 2G de proteine, și 10g de grăsime fiecare. Pentru 19 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Dacă aveți maioneză, amestec de brânză colby-jack, ceapă verde și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular improvabil de 9%. Încercați Fierbinte ' N Brânză Salsa Răspândit, Brânză De Porumb Răspândită, și Chowder de ceapă cu Popovers de ceapă brânză pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Amestecați primele 4 ingrediente într-un castron mic; acoperiți și răciți cel puțin 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
2
Ungeți porumbul la grătar fierbinte și presărați uniform cu slănină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții10
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareCondimentDipRăspândire
Revista