Brânză De Bere Kentucky Răspândită

Brânză De Bere Kentucky Răspândită
Kentucky bere brânză răspândirea ar putea fi doar condiment pe care il cautati. O porție conține 636 calorii, 38g de proteine, și 50g de grăsime. Această rețetă fără gluten servește 3 și costă $2.14 pe portie. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați bere, piper, sos de piper și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Tatălui. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare din sud. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 15 minute. Cu o lingură scor de 58%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Răspândirea Brânzei De Bere, Brânză De Bere Dip / Spread, și Kentucky Fierbinte Maro Mac & Brânză pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se toarnă berea într-un castron și se bate până când berea își pierde carbonatarea, aproximativ 30 de secunde. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram De Eglefin Tocat1/2 Kilogram De Eglefin Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Așezați brânza mărunțită în vasul de lucru al unui robot de bucătărie; adăugați usturoi, pudră uscată de muștar, piper negru, 1/2 linguriță piper cayenne, sare, sos fierbinte, sos Worcestershire și bere plată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde MuratăFasole Verde Murată
Cu Un Strop De Philadelphia®, DivizatCu Un Strop De Philadelphia®, Divizat
1 Jalapeno Proaspăt întreg1 Jalapeno Proaspăt întreg
Pudră De MuștarPudră De Muștar
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
1/2 Kilogram De Eglefin Tocat1/2 Kilogram De Eglefin Tocat
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
Procesați până când este neted și cremos, pulsând de câteva ori, răzuind părțile laterale și amestecând timp de aproximativ 2 minute în total. Gustați și reglați condimentele. Dacă adăugați mai multe condimente, pulsați de câteva ori pentru a amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
4
Transferați brânza întinsă într-un bol și presărați cu un vârf de piper cayenne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Jalapeno Proaspăt întreg1 Jalapeno Proaspăt întreg
11 Până La 12 Ardei Banana Dulci11 Până La 12 Ardei Banana Dulci
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
5
Spread are cel mai bun gust atunci când este refrigerat peste noapte pentru a amesteca arome, dar poate fi servit imediat dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Riesling, vin spumant și Zinfandel sunt alegeri excelente pentru Sud. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Ai putea încerca Forge beciuri Classique Riesling. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4 stele din 5 și un preț de aproximativ 21 de dolari pe sticlă.
Forge Beciuri Classique Riesling
Forge Beciuri Classique Riesling
# 31 Wine Spectator Top 100 din 2017 Cel mai important vin al Forge beciuri își propune să dezvăluie adevărata natură a vintage-ului și să exploreze terroirul senecalake-ului de Est. Fermentarea are loc cu drojdii indigene în barriques neutre franceze (65%) și restul în oțel inoxidabil. Cu acest nivel de maturitate, fermentațiile au continuat până la sfârșitul primăverii pentru a termina uscarea oaselor.Gutui, lămâie, fenicul și ardeziemingle cu marțipan și ciocolată albă, susținută de aciditate precisă.
DificultateNormal
Gata În15 m.
Porții3
Scor De Sănătate14
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareCondimentDipRăspândire
Revista