Brunch de duminică: ouă coapte cu spanac
Brunch de duminică: ouăle coapte cu spanac ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 2,84 USD pe porție. O porție conține 381 calorii, 23g de proteine, și 25g de grăsime. 48 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați firimituri de pâine, brânză, sare și piper și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 95%. Acest scor este excelent. Încercați Brunch De Duminică: Ouă Coapte Cu Spanac, Ouă De Brunch De Duminică, și Brunch De Duminică: Ouă Fellini pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 km. Aduceți o oală mare cu apă la fiert; sare-l. Fierbeți spanacul aproximativ un minut, sau până când este verde aprins și fraged.
Se scurge bine. Când este suficient de rece pentru a manipula, stoarceți umezeala din ea și tăiați. (Aici recunosc că am folosit spanac congelat și pur și simplu l-am lăsat să se dezghețe complet, l-am stors, l-am tocat și l-am sotat în unt înainte de a continua. Nu am vrut să fierb apă.)
Puneți untul sau uleiul într-un vas de copt de 9x13 inch și puneți vasul la cuptor. Când untul se topește sau uleiul este fierbinte, aruncați spanacul în vas, amestecând pentru a-l acoperi cu grăsime.
Întindeți spanacul în vas și folosiți spatele unei linguri pentru a face 8 cuiburi mici în spanac. Crăpați 1 ou în fiecare. Se acoperă cu sare, piper, brânză și pesmet.
Coaceți timp de 15 până la 20 de minute, sau până când ouăle sunt doar setate și albușurile se solidifică. Scoateți niște spanac cu fiecare ou și serviți pe pâine prăjită sau brioșe englezești prăjite.