Brunch de duminică: ouă coapte cu spanac

Brunch de duminică: ouă coapte cu spanac
Brunch de duminică: ouăle coapte cu spanac ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 2,84 USD pe porție. O porție conține 381 calorii, 23g de proteine, și 25g de grăsime. 48 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați firimituri de pâine, brânză, sare și piper și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 95%. Acest scor este excelent. Încercați Brunch De Duminică: Ouă Coapte Cu Spanac, Ouă De Brunch De Duminică, și Brunch De Duminică: Ouă Fellini pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 km. Aduceți o oală mare cu apă la fiert; sare-l. Fierbeți spanacul aproximativ un minut, sau până când este verde aprins și fraged.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De OuOuă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
Slănină Afumată Tăiată Gros, CubulețeSlănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Se scurge bine. Când este suficient de rece pentru a manipula, stoarceți umezeala din ea și tăiați. (Aici recunosc că am folosit spanac congelat și pur și simplu l-am lăsat să se dezghețe complet, l-am stors, l-am tocat și l-am sotat în unt înainte de a continua. Nu am vrut să fierb apă.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spanac CongelatSpanac Congelat
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Slănină Afumată Tăiată Gros, CubulețeSlănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
3
Puneți untul sau uleiul într-un vas de copt de 9x13 inch și puneți vasul la cuptor. Când untul se topește sau uleiul este fierbinte, aruncați spanacul în vas, amestecând pentru a-l acoperi cu grăsime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De OuOuă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
4
Întindeți spanacul în vas și folosiți spatele unei linguri pentru a face 8 cuiburi mici în spanac. Crăpați 1 ou în fiecare. Se acoperă cu sare, piper, brânză și pesmet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De OuOuă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
5
Coaceți timp de 15 până la 20 de minute, sau până când ouăle sunt doar setate și albușurile se solidifică. Scoateți niște spanac cu fiecare ou și serviți pe pâine prăjită sau brioșe englezești prăjite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
½ Linguriță Sare½ Linguriță Sare
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De OuOuă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate51
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de dimineataMic dejun
Revista