Brunch de duminică: ouă coapte cu spanac

Brunch de duminică: ouă coapte cu spanac
Brunch de duminică: ouăle coapte cu spanac ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 2,84 USD pe porție. O porție conține 381 calorii, 23g de proteine, și 25g de grăsime. 48 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați firimituri de pâine, brânză, sare și piper și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 95%. Acest scor este excelent. Încercați Brunch De Duminică: Ouă Coapte Cu Spanac, Ouă De Brunch De Duminică, și Brunch De Duminică: Ouă Fellini pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 km. Aduceți o oală mare cu apă la fiert; sare-l. Fierbeți spanacul aproximativ un minut, sau până când este verde aprins și fraged.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
2
Se scurge bine. Când este suficient de rece pentru a manipula, stoarceți umezeala din ea și tăiați. (Aici recunosc că am folosit spanac congelat și pur și simplu l-am lăsat să se dezghețe complet, l-am stors, l-am tocat și l-am sotat în unt înainte de a continua. Nu am vrut să fierb apă.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spanac CongelatSpanac Congelat
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
3
Puneți untul sau uleiul într-un vas de copt de 9x13 inch și puneți vasul la cuptor. Când untul se topește sau uleiul este fierbinte, aruncați spanacul în vas, amestecând pentru a-l acoperi cu grăsime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
4
Întindeți spanacul în vas și folosiți spatele unei linguri pentru a face 8 cuiburi mici în spanac. Crăpați 1 ou în fiecare. Se acoperă cu sare, piper, brânză și pesmet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Pâine Cu Nuci și StafidePâine Cu Nuci și Stafide
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
5
Coaceți timp de 15 până la 20 de minute, sau până când ouăle sunt doar setate și albușurile se solidifică. Scoateți niște spanac cu fiecare ou și serviți pe pâine prăjită sau brioșe englezești prăjite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
½ Linguriță Sare½ Linguriță Sare
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate51
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de dimineataMic dejun
Revista