Brownie Toffee Fleac

Brownie Toffee Fleac
Nu poți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încearcă Brownie Toffee Trifle. O porție conține 455 de calorii, 5 g de proteine și 20 g de grăsimi. Pentru 2,02 USD per porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și luați apă caldă, chipsuri de copt, granule de cafea și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 de minute. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest preparat american. Vă este adus de Taste of Home. Ținând cont de toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 12%, ceea ce nu este atât de super. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-au plăcut și Brownie & Toffee Trifle, Toffee Brownie Trifle și Toffee Brownie Trifle.

Instrucțiuni

1
Pregătiți și coaceți brownies-urile conform instrucțiunilor de pe ambalaj. Misto; tăiat în 3/4 inci. cuburi.
Echipamente pe care le vei folosi
Ambalați Vanilie Sau Chipsuri Albe De CoptAmbalați Vanilie Sau Chipsuri Albe De Copt
2
Se dizolvă granulele de cafea în apă caldă. Într-un castron mare, bate laptele și amestecul de budincă la viteză mică timp de 2 minute. Bateți amestecul de cafea. Îndoiți toppingul bătut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Granule Suplimentare De Cafea, ZdrobiteGranule Suplimentare De Cafea, Zdrobite
32 De Fursecuri Cu Ghimbir, Zdrobite (aproximativ 1-1/2 Cani)32 De Fursecuri Cu Ghimbir, Zdrobite (aproximativ 1-1/2 Cani)
32 De Fursecuri Cu Ghimbir, Zdrobite (aproximativ32 De Fursecuri Cu Ghimbir, Zdrobite (aproximativ
Suplimentar Topping Bătut și Firimituri De Napolitană De Ciocolată, OpționalSuplimentar Topping Bătut și Firimituri De Napolitană De Ciocolată, Opțional
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
3
Într-un 3-qt. pahar sau bol, strat cu jumătate din cuburi de brownie, budincă, chipsuri de vanilie și batoane de bomboane. Repetați straturile. Acoperiți și lăsați la frigider cel puțin 1 oră înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Candy Bar Englezesc Toffee, TocatCandy Bar Englezesc Toffee, Tocat
Acoperire Cu Bomboane Albe, OpționalAcoperire Cu Bomboane Albe, Opțional
Bijol (amestec Cubanez De Condimente)Bijol (amestec Cubanez De Condimente)
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă

Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti

Crem Sherry, Port și Moscato d'Asti sunt alegerile mele de top pentru Trifle. O regulă comună de asociere a vinurilor este să vă asigurați că vinul este mai dulce decât mâncarea. Deserturile delicate se potrivesc bine cu Moscato d'Asti, deserturile cu nuci cu crema de sherry, iar deserturile cu caramel sau ciocolata se potrivesc bine cu porto. Ai putea încerca NV Johnson Estate Cream Sherry. Recenzorilor le place destul de mult cu o evaluare de 5 din 5 stele și un preț de aproximativ 19 de dolari pe sticlă.
NV Johnson Estate Cremă Sherry
NV Johnson Estate Cremă Sherry
Foarte aromat, cu note de alune, vanilie și o notă de stejar, urmate de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bun acum, dar îi va recompensa pe cei care îi permit să îmbătrânească „”. O băutură pre-prandială preferată. Considerați-l cu nuci înainte de cină ca aperitiv, sau după cină cu desert, în special ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezele reci, servit cu biscotti pentru a se scufunda în „„stil italian””. "
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate0
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista