Brunch de duminică: ouă amestecate cu somon afumat
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de masă de dimineață, așa că încercați brunch-ul de duminică: ouă amestecate cu somon afumat. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară, prietenoasă cu fodmap și pescatariană are 528 calorii, 31g de proteine, și 43G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 2 și costă 4,03 USD pe porție. Mergeți la magazin și ridicați somon, cremă de brânză, arpagic și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta este adus la tine de grave mănâncă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de bun de 52%. Rețete similare sunt Pizza Brunch cu omletă și somon afumat, Brunch De Duminică: Ouă Amestecate În Foietaj, și Ouă amestecate cu somon afumat.
Instrucțiuni
Puneți ouăle, untul și puțină sare și piper într-o cratiță sau tigaie cu părțile înclinate. Întoarceți focul la mediu ridicat și începeți să bateți amestecul cu un tel, amestecând aproape constant, dar nu prea repede; nu doriți ca amestecul să devină spumos. Dacă utilizați o tigaie sau o tigaie antiaderentă, folosiți o lingură de lemn în loc de un tel.
Odată ce untul s-a topit, amestecul va începe să se îngroașe și să dezvolte caș mic; acest lucru va dura de la 3 la 8 minute, în funcție de tigaie și blat. Dacă ouăle încep să se lipească de fundul tigaiei, scoateți-le de pe foc pentru o clipă, continuând să bateți, apoi reveniți la flacără.
Când ouăle sunt foarte cremoase, cu caș mic peste tot-nu spre deosebire de fulgi de ovăz foarte slabi-sunt aproape gata. Se amestecă somonul afumat și se gătește un minut, doar pentru a-l încălzi.
Se ia de pe foc, se amestecă crema de brânză și măcriș și se gustă sare și piper.
Se ornează cu arpagic și se servește.