Brioșă de porumb din trestie

Brioșă de porumb din trestie
Brioșă din trestie de porumb necesită aproximativ 26 de minute de la început până la sfârșit. Pentru 50 de cenți per porție, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 277 de calorii, 6 g de proteine și 13 g de grăsimi. Această rețetă servește 6. Mergeți la magazin și luați bețișoare de covrig, arpagic, biscuiți și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Vă este adus de Taste of Home. Toate lucrurile luate în considerare, am decis că această rețetă merită un scor de 22%. Acest scor nu este atât de grozav. Rețete similare includ Corn Muffin, May Pole Punch și Corn Muffin Churros.

Instrucțiuni

1
Pregătiți aluatul de pâine de porumb conform instrucțiunilor de pe ambalaj pentru brioșe; se amestecă brânza cheddar, jalapeno și arpagicul tocat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Cremă De Brânză De Arpagic și Ceapă1/3 Cană Cremă De Brânză De Arpagic și Ceapă
6 Arpagic întreg6 Arpagic întreg
3/4 Cană Biscuiți în Formă De Pește în Miniatură3/4 Cană Biscuiți în Formă De Pește în Miniatură
Biscuiți în Formă De Pește în MiniaturăBiscuiți în Formă De Pește în Miniatură
2
Umpleți pahare pentru brioșe unse cu unsoare pe trei sferturi.
Echipamente pe care le vei folosi
3/4 Cană Biscuiți în Formă De Pește în Miniatură3/4 Cană Biscuiți în Formă De Pește în Miniatură
3
Coaceți la 400° timp de 13-16 minute sau până când se rumenesc. Se răcește timp de 5 minute înainte de a scoate din tavă pe un grătar pentru a se răci complet.
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți în Formă De Pește în MiniaturăBiscuiți în Formă De Pește în Miniatură
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
4
Pentru unțe de pescuit, legați un capăt al unei bucăți de arpagic de fiecare baton de covrig și celălalt capăt de un biscuit de pește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bastoane De CovrigBastoane De Covrig
Pentru LegarePentru Legare
Tăiate în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru DecorTăiate în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
5
Ungeți blaturile de brioșe cu cremă de brânză. Introduceți un undiță în fiecare brioșă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pachete Cremă De Brânză, La Temperatura Camerei, Plus 2 Pachete (8 Uncii) De Brânză FrișcăPachete Cremă De Brânză, La Temperatura Camerei, Plus 2 Pachete (8 Uncii) De Brânză Frișcă
4 Felii Subțiri De Salam4 Felii Subțiri De Salam
6
Se pune pe un platou de servire.
7
Presărați biscuiții de pește rămași pe platou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru LegarePentru Legare
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Brioșele cu porumb pot fi asociate cu Riesling, Vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care te vor ajuta să asortezi vinul cu mâncarea din sud. Riesling-ul sau vinul alb spumant, prietenos cu mâncarea, se potrivesc cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este grozav cu preparate la grătar. Barefoot Bubbly Extra Dry cu un rating de 4,4 din 5 stele pare a fi o potrivire bună. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
Barefoot Bubbly Extra Dry
Barefoot Bubbly Extra Dry
Barefoot Bubbly Extra Dry Champagne oferă arome de măr copt completate de note de citrice. Aromele prăjite completează finisajul cremos și persistent. Cel mai bine servit rece (36-40 °F), acest spumant este perfect echilibrat cu mai multe straturi de fructe pentru a încânta palatul.
DificultateNormal
Gata În26 m.
Porții6
Scor De Sănătate2
Revista