Brioșe pentru brunch cu cârnați
Brioșele cu cârnați pentru brunch ar putea fi doar micul dejun pe care îl căutați. O porție conține 161 de calorii , 5 g de proteine și 9 g de grăsimi . Pentru 35 de cenți per porție , această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 24. Această rețetă de la Taste of Home are 1 fani. Dacă aveți lapte, cârnați de porc în vrac, apă și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 de minute . În general, această rețetă câștigă un scor nu atât de super lingură de 17% . Caserola pentru brunch cu cârnați , împletitură pentru brunch cu cârnați și Brunch BT pe brioșe englezești sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare la foc mediu, rumeniți cârnații până când nu mai sunt roz.
Scurgeți și puneți deoparte. Într-un castron mare, combinați amestecul de biscuiți, laptele, apa, ardeiul iute și oul. Se amestecă porumbul și cârnații.
Umpleți cupe de brioșe unse sau tapetate cu hârtie până la două treimi.
Coaceți la 425° timp de 16-18 minute sau până când o scobitoare introdusă lângă centru iese curată. Se răcește timp de 5 minute; scoateți din tavă pe un grătar.