Brioșe Cu Plăcintă Cu Nuci Pecan

Brioșe Cu Plăcintă Cu Nuci Pecan
Reteta briose plăcintă cu nuci Pecan ar putea satisface pofta de Sud în jurul valorii de 45 minute. Această rețetă fără gluten și vegană servește 20 și costă 77 cenți pe porție. Această masă de dimineață are 180 de calorii, 3G de proteine, și 12g de grăsime pe porție. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Recunostintei. Mergeți la magazin și ridicați agave, extract de vanillan, linguri de făină de nucă de cocos și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 435 ar spune că a lovit locul. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este destul de bun. Încercați Mini Placinta Cu Ciocolata Pecan Cheesecake, Brioșe Cu Plăcintă Cu Dovleac, și Brioșe Cu Plăcintă Cu Nuci Pecan pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350ºF.In castron mic, combinați semințele de in măcinate și 1-1 / 8 cană de băutură din lapte de cocos. Set aside.In castron mare, Cerneti impreuna faina de migdale si nuca de cocos, bicarbonat de sodiu, scortisoara si guma de xantan si amestecati pana se combina bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Băutură Din Lapte De CocosBăutură Din Lapte De Cocos
Semințe De In MăcinateSemințe De In Măcinate
Gumă XantanGumă Xantan
Precum Fisticul Sau NucaPrecum Fisticul Sau Nuca
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
(23)(23)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
1/3 Cană De Ulei Vegetal Pur Crisco®1/3 Cană De Ulei Vegetal Pur Crisco®
2
Adăugați agave, vanilie și restul de 1 cană de băutură din lapte de cocos, adăugând ultimul amestec de semințe de in și amestecând numai până când se combină bine.Puneți lingura în cutii de briose pregătite (aproximativ 2/3 pline), aranjați jumătățile de pecan deasupra, dacă doriți, apoi coaceți 18 până la 20 de minute până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Băutură Din Lapte De CocosBăutură Din Lapte De Cocos
Fiecare Măcinat Cuișoare, Ghimbir și NucșoarăFiecare Măcinat Cuișoare, Ghimbir și Nucșoară
Semințe De InSemințe De In
Miere De CitriceMiere De Citrice
Ciupiți De Sare și Mai Mult Pentru Bordurarea SticleiCiupiți De Sare și Mai Mult Pentru Bordurarea Sticlei
Echipamente pe care le vei folosi
Gătit MămăligăGătit Mămăligă
1/3 Cană De Ulei Vegetal Pur Crisco®1/3 Cană De Ulei Vegetal Pur Crisco®
3
Lăsați să stea în tigăi cu 10 până la 15 minute înainte de a le îndepărta cu grijă pe rafturile de sârmă pentru a se răci complet.

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Riesling, vin spumant și Zinfandel sunt alegeri excelente pentru Sud. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Un vin pe care l-ai putea încerca este Chateau Ste. Michelle Riesling. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 10 dolari.
Chateau Ste. Michelle Riesling
Chateau Ste. Michelle Riesling
# 14 vin Enthusiast Top 100 cele mai bune cumpără de 2018chateau ste. Michelles ' Columbia Valley Riesling este un amestec de Riesling din întreaga Washington Columbia Valley. Scopul lor este de a crea un Riesling vintage răcoritor, aromat, mediu-uscat după vintage. Vinul oferă arome și arome clare de mere cu note minerale subtile. Acesta este" Riesling-ul lor de zi cu zi", care este o plăcere de băut și ușor de asortat cu o varietate de alimente.Combinați cu fructe proaspete, crab, brânzeturi ușoare sau pui.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții20
Scor De Sănătate8
Revista