Brioșe Cu Mere Caramel

Brioșe Cu Mere Caramel
Dacă doriți să adăugați mai multe lacto ovo vegetarian rețete în cutia de rețete, brioșele cu mere Caramel ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Pentru 31 de cenți pe porție, primești un mic dejun care servește 14. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 4G de grăsime, și un total de 213 calorii. Este perfect pentru Halloween. Mergeți la magazin și ridicați extract de vanillan, lapte, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta este adus la tine de gust de acasă. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor nu este atât de super. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Caramel mere dovleac condiment brioșe cu glazură de Caramel sărat, Caramel mere dovleac condiment brioșe cu glazură de Caramel sărat, și Caramel mere dovleac condiment brioșe cu glazură de Caramel sărat.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, combinați făina, zahărul, praful de copt, scorțișoara și sarea. Într-un alt castron, bateți oul, laptele, untul și vanilia. Se amestecă în ingrediente uscate doar până se umezesc. Îndoiți mărul și caramelele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De CoptPraf De Copt
Bomboane CaramelBomboane Caramel
ScorțișoarăScorțișoară
VanilieVanilie
UntUnt
MărMăr
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
LapteLapte
SareSare
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
2
Umpleți cupe de brioșe căptușite cu hârtie cu trei sferturi pline.
Echipamente pe care le vei folosi
Garnituri De BrioșăGarnituri De Brioșă
3
Combinați ingredientele de topping; presărați peste aluat.
4
Se coace la 350 de calorii timp de 20-25 de minute sau până când o scobitoare introdusă în porția de tort iese curată. Se răcește timp de 5 minute înainte de a se scoate din tigăi în rafturi de sârmă.
Echipamente pe care le vei folosi
ScobitoriScobitori
CuptorCuptor
5
Serviți cald.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții14
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de dimineataMic dejun
OcaziiHalloween
Revista