Brioșe Cu Dovleac Mat

Brioșe Cu Dovleac Mat
Brioșele cu dovleac mat ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și prietenoasă cu fodmap are 209 calorii, 2G de proteine, și 8g de grăsime pe porție. Pentru 52 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 18. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați bicarbonat de sodiu, amestec de prăjituri, nuci pecan și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Rețete similare includ Mini Briose Cu Morcov Mat, WW 2 Puncte-Brioșe De Pâine Cu Banane Înghețate, și Tort De Dovleac Mat.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, combinați amestecul de tort, dovleacul, ouăle, apa, condimentele de plăcintă cu dovleac și bicarbonatul de sodiu; bate la viteză mică timp de 30 de secunde. Bateți pe mediu timp de 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pumpkin Pie SpicePumpkin Pie Spice
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
Amestec De TortAmestec De Tort
DovleacDovleac
ApăApă
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Umpleți cupe de brioșe unse sau căptușite cu hârtie cu două treimi.
Echipamente pe care le vei folosi
Garnituri De BrioșăGarnituri De Brioșă
3
Se coace la 350 de minute pentru 18-22 de minute sau până când o scobitoare iese curată. Se răcește timp de 5 minute înainte de a scoate din tigăi pe rafturi pentru a se răci complet.
Echipamente pe care le vei folosi
ScobitoriScobitori
CuptorCuptor
4
Brioșe de îngheț.
5
Presărați cu nuci pecan, dacă doriți. A se păstra la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nuci PecanNuci Pecan
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții18
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista