Briose cu dovlecel
Dacă aveți aproximativ 35 de minute de petrecut în bucătărie, brioșele cu dovlecel ar putea fi o rețetă uimitoare lacto ovo vegetariană de încercat. O porție conține 140 de calorii, 4 g de proteine și 5 g de grăsimi. Pentru 24 de cenți pe porție, primești un mic dejun care servește 12. 305 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Această rețetă de la Allrecipes necesită sare, făină, scorțișoară măcinată și ulei vegetal. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 67%, ceea ce este destul de bun. Rețete similare includ pâine cu dovlecei preferată de Naptime Chef (sau brioșe cu dovlecei), brioșe cu dovlecei și brioșe cu dovlecei.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C). Ungeți ușor formele de brioșe cu ulei sau pulverizați cu un spray de gătit antiaderent.
Combinați făina integrală, praful de copt, sarea și scorțișoara măcinată, amestecați bine.
Amestecați laptele, albușurile ușor bătute spumă, uleiul, mierea și dovlecelul mărunțit.
Se toarnă în ingredientele uscate și se amestecă până când abia se umezește. Aluatul trebuie să fie cocoloși. Umpleți formele de brioșe la 2/3 cu aluat.
Coaceți la 375 de grade F (190 de grade C) timp de 20 de minute sau până când se rumenesc ușor.