Briose cu bacon și ouă

Briose cu bacon și ouă
Ai nevoie de un aperitiv fără gluten, primar și cetogenic? Briose cu bacon și ouă ar putea fi o rețetă grozavă de încercat. O porție conține 166 de calorii, 9 g de proteine și 14 g de grăsimi. Pentru 58 de cenți per porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar eu aș spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Un amestec de jalapeños, lapte, ardei prăjit și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este necesar pentru a face această rețetă atât de aromată. Vă este adus de Allrecipes. Cu un scor de 22%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare sunt Brioșe cu slănină și ouă, Brioșe cu slănină și ouă și Brioșe cu slănină și ouă.

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Antipastii pot fi asortati cu vin spumant si spumant rosé. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. Barefoot Bubbly Extra Dry cu un rating de 4,4 din 5 stele pare a fi o potrivire bună. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
Barefoot Bubbly Extra Dry
Barefoot Bubbly Extra Dry
Barefoot Bubbly Extra Dry Champagne oferă arome de măr copt completate de note de citrice. Aromele prăjite completează finisajul cremos și persistent. Cel mai bine servit rece (36-40 °F), acest spumant este perfect echilibrat cu mai multe straturi de fructe pentru a încânta palatul.
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții12
Scor De Sănătate1
Revista