Brandy Slush

Brandy Slush
Brandy Slush ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 15. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 1g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 246 calorii. Pentru $1.31 pe portie, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați coniac, apă, concentrat de suc de portocale și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, prietenos cu fodmap și vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Brandy Slush, Caise Coniac Noroi, și Ceai Slush pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se toarnă 2 căni de apă clocotită peste pliculețe de ceai; acoperiți și lăsați să se absoarbă 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sac De CeaiSac De Ceai
ApăApă
2
Scoateți și aruncați pungile de ceai, strângând ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sac De CeaiSac De Ceai
3
Se amestecă împreună 7 căni de apă clocotită și 2 căni de zahăr într-un cuptor olandez, amestecând până se dizolvă zahărul. Se amestecă amestecul de ceai, concentratul de suc de portocale și următoarele 3 ingrediente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Concentrat De Suc De PortocaleConcentrat De Suc De Portocale
ZahărZahăr
ApăApă
CeaiCeai
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor OlandezCuptor Olandez
4
Lăsați să se răcească la temperatura camerei (aproximativ 30 de minute). Împărțiți amestecul între 2 (1-gal.) pungi de congelator din plastic cu fermoar; înghețați 4 ore.
5
Scoateți pungile din congelator cu 30 de minute înainte de servire. Strângeți 1 pungă cu mâinile pentru a rupe amestecul în bucăți; se toarnă într-un ulcior și se amestecă în 2 sticle de sifon club până se înmoaie. Repetați cu punga rămasă, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă SpumantăApă Spumantă
6
Garnisiți, dacă doriți.

Echipamente

DificultateNormal
Gata În15 m.
Porții15
Scor De Sănătate1
Revista