Bomboane De Mere

Bomboane De Mere
Bomboane de mere necesită în jur 30 minute de la început până la sfârșit. Pentru $ 3.05 pe portie, această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 648 calorii, 7g de proteine, și 13g de grăsime. Această rețetă servește 6. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Halloween. Un amestec de apă, amestec de desert de gelatină de cireșe, nuci și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Cu o lingură scor de 46%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Bomboane De Mere, Bomboane De Mere, și Caramele Bomboane Mere pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță la foc mediu-mic, combinați glazura și siropul de porumb. Se fierbe timp de 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (3 Uncii) Jumătăți De Nuci Pecan1 Pachet (3 Uncii) Jumătăți De Nuci Pecan
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2
Se diluează amestecul de gelatină în apă fierbinte și se toarnă în cratiță cu glazură. Amestecați și continuați să gătiți până când temperatura pe un termometru cu bomboane este cuprinsă între 180 și 200 de grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru Cu BomboaneTermometru Cu Bomboane
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
3
Împinge bastoane bomboane din lemn în partea de jos de mere, suficient de departe pentru a asigura în interiorul. Înmuiați fiecare măr în sirop și întoarceți-l până când este complet acoperit. Rotiți imediat jumătatea inferioară a merelor în nuci. Când se răcește aranja pe tava căptușită cu pergament.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Conservare,Pentru Conservare,
Frunze De Busuioc Proaspăt, Spălate și ScurseFrunze De Busuioc Proaspăt, Spălate și Scurse
Măsline Verzi Cu Pimiento, Aproximativ 16 Măsline MariMăsline Verzi Cu Pimiento, Aproximativ 16 Măsline Mari
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții6
Scor De Sănătate9
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
OcaziiHalloween
Revista