Blaukraut

Blaukraut
Blaukraut ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 4 și costă 1,03 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 0g de grăsime, și un total de 100 de calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Dacă aveți la îndemână oțet de vin, varză, sare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 47%. Încercați Blaukraut (Varză Roșie Fiartă Germană) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați toate ingredientele într-o oală de 6 litri și acoperiți. Aduceți la fierbere la flacără mare și reduceți la foc mic. Gatiti acoperit 40 până la 50 de minute, amestecând frecvent sau până când este foarte fraged. Poate fi reîncălzit cu mare succes.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
DificultateGreu
Gata În1 h, 20 m.
Porții4
Scor De Sănătate10
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista