Biscuiți de homar și porumb

Biscuiți de homar și porumb
Homar-și-porumb blinele ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 1. O porție conține 1687 calorii, 50g de proteine, și 110g de grăsime. Pentru $ 5.01 pe portie, această rețetă acoperă 53% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de piper, pene de lămâie, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Pentru a folosi maioneza, puteți urma acest fel principal cu Super! Brownies Cu Unt De Arahide Făcute Mai Ușoare ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este solid. Încercați Homar Blinele de porumb cu trufe planta Mayo, Porumb Methi Pakoda-porumb și frunze de schinduf blinele - porumb dulce s, și Sweetlife Porumb Blinele Falafel Și Porumb Cayenne pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aduceți o cratiță mare de apă la fiert. Plonjați homarul în capul de apă clocotită mai întâi și gătiți până la roșu aprins peste tot, aproximativ 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru DecorLa 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2
Transferați homarul pe o foaie mare de copt cu margini și lăsați să se răcească. Răsuciți coada din corpul homarului și rupeți ghearele. Cu foarfece, tăiați coaja cozii și scoateți carnea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru DecorLa 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
Foarfece De BucătărieFoarfece De Bucătărie
3
Tăiați centrul cozii și îndepărtați vena intestinală întunecată. Crăpați ghearele și articulațiile și îndepărtați carnea. Tăiați gros carnea de homar și dați-o la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingura Ceapa Verde, Tocata Marunt1 Lingura Ceapa Verde, Tocata Marunt
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
4
Într-o cratiță mică cu apă clocotită, curățați busuiocul timp de 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
5
Scurgeți și clătiți sub apă curgătoare rece. Strângeți excesul de apă din busuioc și transferați busuiocul într-un blender.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
6
Adăugați maioneza și piureul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire1 Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire
7
Se transferă într-un bol și se condimentează cu sare și piper. La frigider maioneza de busuioc până se răcește ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
1 Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire1 Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Periere și PrăjirePentru Periere și Prăjire
8
Într-un castron mare, amestecați împreună făina, praful de copt, bicarbonatul de sodiu și 1/2 linguriță de sare. Într-un castron mic, bateți zeama cu gălbenușul de ou. Faceți o fântână în centrul ingredientelor uscate și adăugați amestecul de zară. Se amestecă ușor, apoi se pliază în homar, porumb, arpagic și unt topit. Într-un castron mediu, amestecați albusul de ou la vârfuri moi și pliați-l în aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Despre Zahărul De CofetariDespre Zahărul De Cofetari
Ulei Vegetal (cantitatea Depinde De Metoda De Gătit)Ulei Vegetal (cantitatea Depinde De Metoda De Gătit)
Topping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, OpționalTopping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, Opțional
Soiuri De CiuperciSoiuri De Ciuperci
La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru DecorLa 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
Pahare Cu Unt De Arahide, Tocate GrosierPahare Cu Unt De Arahide, Tocate Grosier
Tăiate în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru DecorTăiate în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
Unt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, RăcitUnt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, Răcit
1 Linguriță De Sare Condimentată McCormick® Season-All®1 Linguriță De Sare Condimentată McCormick® Season-All®
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Pentru Periere și PrăjirePentru Periere și Prăjire
9
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Nuci Pecan Tocate Mărunt, Plus Plus Pentru Servire1/4 Cană Nuci Pecan Tocate Mărunt, Plus Plus Pentru Servire
10
Într-o cratiță mare, încălziți 1 1/2 inci de ulei la 32
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
11
Aruncați patru până la cinci păpuși de aluat de 2 linguri în uleiul fierbinte și prăjiți, întorcând o dată, până se rumenesc, aproximativ 2 minute. Cu o lingură pliată, transferați clătitele pe prosoape de hârtie pentru a se scurge; condimentează cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(tub Mare)(tub Mare)
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
La 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate SubțiriLa 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate Subțiri
12
Transferați clătitele pe o foaie de copt și păstrați-le calde la cuptor în timp ce prăjiți restul.
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
1/4 Cană Nuci Pecan Tocate Mărunt, Plus Plus Pentru Servire1/4 Cană Nuci Pecan Tocate Mărunt, Plus Plus Pentru Servire
13
Serviți imediat, cu maioneza de busuioc și pene de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De LămâiePană De Lămâie
1 Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire1 Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici

Vin recomandat: Chablis, Chardonnay

Homarul funcționează foarte bine cu Chablis și Chardonnay. Chablis este perfect cu homar, dar un chardonny din alte regiuni este obligat să lovească și locul. Regnard Grand Chablis cu un rating de 4.5 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 49 de dolari pe sticlă.
Mare Nostrum
Mare Nostrum
O culoare galbenă cu accente verzi. Un buchet Fructat atât expresiv, cât și care amintește de fructele albe (piersici) susținute cu note minerale. Palatul este proaspăt și superb echilibrat între grăsime și aciditate. Finisajul este mineral și gurmand.
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții1
Scor De Sănătate65
Revista