Biscuiți Cu Parmezan Cu Busuioc Violet
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați biscuiții cu parmezan cu busuioc violet. Această rețetă face 12 porții cu 147 calorii, 5g de proteine, și 6g de grăsime fiecare. Pentru 28 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de făină, brânză parmigiano-reggiano, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor este destul de rău. Încercați Biscuiți Cu Busuioc Parmezan, Biscuiți Parmezan-Busuioc, și Supă de plăcintă cu cartofi dulci mov și năut cu biscuiți de rozmarin pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 42
Cântăriți sau lingurați ușor făina în cupe de măsurare uscate; nivelați cu un cuțit.
Combinați făina, zahărul, praful de copt și sarea într-un castron mediu, amestecând cu un tel.
Tăiați în unt cu un blender de patiserie sau 2 cuțite până când amestecul seamănă cu o masă grosieră. Se amestecă busuiocul și brânza.
Combinați laptele și oul într-un castron mic, amestecând cu un tel.
Adăugați amestecul de lapte în amestecul de făină; se amestecă până se umezește. Întoarceți aluatul pe o suprafață făinoasă; bateți la un cerc gros de 1 inch.
Tăiați cu un tăietor de biscuiți de 2 inci în 12 biscuiți.
Așezați biscuiții pe o foaie de copt acoperită cu spray de gătit.
Coaceți la 425 timp de 15 minute.
Scoateți din cuptor și răciți.