Pâine de banane cu nuci pecan

Pâine de banane cu nuci pecan
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de masă de dimineață, așa că încercați pâinea cu banane cu nuci pecan. Această rețetă face 8 porții cu 476 calorii, 6g de proteine, și 23g de grăsime fiecare. Pentru 63 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 50 de minute. Un amestec de făină, zahăr, ouă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. 82 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor este destul de rău. Încercați Pâine De Banane Cu Nucă De Cocos Și Nuci Pecan, Pâine cu unt de banane cu nuci pecan prăjite, și Pâine de banane cu zahăr brun cu nuci pecan și chipsuri de ciocolată pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F și ungeți ușor o tigaie de pâine de 9 x 5 inci.
Echipamente pe care le vei folosi
Pâine PanPâine Pan
CuptorCuptor
3
Într-un castron mare, combinați făina, bicarbonatul de sodiu și sarea; deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Mash 2 din banane cu o furculiță într-un castron mic, astfel încât să aibă încă un pic de textură. Cu un mixer electric echipat cu un tel de sârmă, bateți bananele rămase și zahărul împreună timp de 3 minute bune; vrei o cremă ușoară și pufoasă de banane.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BananeBanane
CremăCremă
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BatetiBateti
BolBol
5
Adăugați untul topit, ouăle și vanilia; bateți bine și răzuiți părțile laterale ale bolului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VanilieVanilie
UntUnt
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
6
Se amestecă ingredientele uscate doar până se încorporează; nu este nevoie să se amestece excesiv. Îndoiți nucile și piureul de banane cu o spatulă de cauciuc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piure De BananePiure De Banane
NuciNuci
Echipamente pe care le vei folosi
1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă
7
Se toarnă aluatul în tigaia pregătită pentru pâine. Dă tigaie un rap bun pe tejghea pentru a obține orice bule de aer afară.
Echipamente pe care le vei folosi
Pâine PanPâine Pan
8
Coaceți aproximativ 1 oră și 15 minute, până se rumenesc și o scobitoare introdusă în centrul pâinii iese curată. Nu vă enervați dacă pâinea cu banane dezvoltă o fisură în centrul pâinii; nu este o greșeală, este tipic. Rotiți periodic tigaia pentru a asigura o rumenire uniformă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Cu BananePâine Cu Banane
Echipamente pe care le vei folosi
ScobitoriScobitori
CuptorCuptor
TigaieTigaie
9
Răciți pâinea în tigaie timp de aproximativ 10 minute, apoi întoarceți-o pe un suport de sârmă pentru a se răci complet înainte de a tăia. Prăjiți feliile de pâine cu banane, praf cu zahărul cofetarilor și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
Pâine Cu BananePâine Cu Banane
PâinePâine
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
TigaieTigaie
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 50 m.
Porții8
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncarePâine
Revista