Biscuiți Cu Fulgi De Ovăz

Biscuiți Cu Fulgi De Ovăz
Biscuiții de ovăz sunt un vegan mâncare de dimineață. O porție conține 43 calorii, 1g de proteine, și 2G de grăsime. Pentru 4 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 36. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Dacă aveți apă, zahăr, sare și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Biscuiți Cu Fulgi De Ovăz, Biscuiți Pentru Animale De Ovăz, și Biscuiți Graham: biscuiții Graham nu trebuie să fie pătrați.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți o foaie de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
2
Așezați ovăzul rulat într-un blender sau în vasul de lucru al unui robot de bucătărie și pulsați de mai multe ori pentru a le măcina în făină grosieră. Amestecați făina de ovăz împreună cu făina integrală de grâu, sarea, zahărul și scorțișoara într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Ovăz LaminatOvăz Laminat
Făină De OvăzFăină De Ovăz
ScorțișoarăScorțișoară
ZahărZahăr
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
BolBol
3
Se toarnă apa și uleiul de măsline și se amestecă pentru a forma un aluat moale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
AluatAluat
ApăApă
4
Așezați aluatul pe foaia de copt pregătită și întindeți grosimea de 1/8 inch. Folosind un cuțit, tăiați parțial aluatul în formele dorite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuțitCuțit
5
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când abia se rumenesc, 10 până la 15 minute. Urmăriți cu atenție, deoarece ard ușor. Lăsați să se răcească complet pe foaia de copt înainte de a rupe de-a lungul liniilor de scor în biscuiți individuali.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru LegarePentru Legare
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
DificultateExpert
Gata În40 m.
Porții36
Scor De Sănătate4
Revista