Big Game Deviled Ouă
Big Game Deviled Eggs ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de aperitive. Pentru 22 de cenți per porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 20. Vă uitați la silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate, 30 întregi și cetogenă are 60 de calorii, 4 g de proteine și 5 g de grăsime per porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 10 minute. 12 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Câteva persoane le-a plăcut foarte mult acest preparat american. Mergeți la magazin și luați apă, boia de ardei, maioneză și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Vă este adus de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă un scor nu atât de uimitor de 16%. Rețete similare sunt Big Game Deviled Eggs, Big Game Nachos și The Big Game Chex® Mix (1/2 ).
Instrucțiuni
Aduceți apa la fiert la foc mare și amestecați oțetul. Coboara cu grija ouale in apa clocotita.
Se pune ouăle la fiert la foc mediu și se fierb timp de 15 minute.
Transferați ouăle într-o strecurătoare pusă în chiuvetă și puneți apă rece peste ouă timp de aproximativ 5 minute pentru a se răci.
Curățați ouăle sub un jet ușor de apă rece și lăsați-le deoparte în apă rece pentru a termina de răcit, aproximativ 10 minute.
Tăiați ouăle pe lungime; scoateți gălbenușurile într-un castron.
Se zdrobesc galbenusurile cu o furculita, apoi se amesteca maioneza, cate 1 lingura, pana se omogenizeaza; se amestecă muștarul de Dijon.
Amestecați suc dulce de murături, praf de ceapă și bucăți de slănină; se amestecă cu furculița până când amestecul de gălbenușuri este bine combinat.
Umpleți fiecare jumătate de albuș cu amestecul de gălbenușuri folosind o lingură.
Pudrați ouăle cu boia de ardei și transferați pe un platou.
Acoperiți platoul cu folie de plastic și dați la frigider până se răcește și aromele s-au amestecat, cel puțin 1 oră.
Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant
Antipasti funcționează foarte bine cu vinul spumant și spumosul rozé. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. Un vin pe care l-ați putea încerca este Blanc de Bleu Cuvee Mousseux. Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 16 dolari.
Blanc de Bleu Cuvee Mousseux
Blanc de Bleu este un vin premium din California Chardonnay, cu un plus de afine și este un vin spumant delicat rezervat sărbătorilor memorabile. Oferă arome seducătoare și efervescență aromatică proaspătă - pastelat viu cu afine. Toate acestea sunt conținute într-o sticlă impresionant de sexy, cu fler de bun gust. Fructele pentru Blanc de Bleu sunt cultivate în podgoriile liniștite din California de Nord, cunoscute pentru briza lor răcoroasă și limpede - condiții ideale pentru strugurii exclusivi și soluri care accentuează profund caracteristici aromate. Acest vin spumant se potrivește bine cu aperitive, sushi și mese foarte ușoare.