Bibimbap Waffled

Bibimbap Waffled
Bibimbap Waffled ar putea fi doar Coreeană rețetă pe care o căutați. Această rețetă prietenoasă fără gluten, fără lactate și FODMAP servește 2 și costă $ 2.47 pe portie. Acest curs principal are 425 calorii, 19g de proteine, și 18g de grăsime per portie. 2 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți kimchi, ouă, semințe de susan și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma zahărul, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți Cu Zahăr Rafinat Din Grâu Integral ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este destul de bun. Încercați Waffled Falafel, Prăjituri De Crab Waffled, și Waffled Hash Browns pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Înmuiați, scurgeți și clătiți orezul într-o strecurătoare până când apa curge limpede și nu este tulbure.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
2
Combinați orezul clătit cu 3/4 cană de apă într-o cratiță mică. Aduceți la foc mic la foc mediu, apoi peste și reduceți focul la minim. Gatiti, netulburat, pana cand apa este absorbita, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
3
Se scoate de pe foc și se lasă să stea, acoperit, încă 15 minute. Descoperiți și pufați orezul cu o furculiță. Se amestecă 1 lingură ulei de susan, semințele de susan, 1 lingură sos de soia, oțetul, zahărul și 1/2 linguriță sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Cu Flori De Portocal (sau 1/4 Linguriță Fiecare Coajă De Lămâie Rasă și Coajă De Portocală)Apă Cu Flori De Portocal (sau 1/4 Linguriță Fiecare Coajă De Lămâie Rasă și Coajă De Portocală)
Ceașcă Edamame Congelată, DezghețatăCeașcă Edamame Congelată, Dezghețată
6 Chifle Cu Susan, împărțite6 Chifle Cu Susan, împărțite
1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
4
Lăsați să se răcească complet (orezul poate fi refrigerat până la 1 zi înainte).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
5
Combinați spanacul pentru bebeluși cu 1 lingură de apă într-un bol sigur pentru cuptorul cu microunde. Acoperiți și cuptorul cu microunde până se ofilesc, 3 până la 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Catei Mari De Usturoi, Curatati Si Tocati2 Catei Mari De Usturoi, Curatati Si Tocati
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
Echipamente pe care le vei folosi
Legume Din Amestec Din CaliforniaLegume Din Amestec Din California
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
6
Scurgeți și aruncați cu uleiul de susan rămas și sosul de soia. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceașcă Edamame Congelată, DezghețatăCeașcă Edamame Congelată, Dezghețată
6 Chifle Cu Susan, împărțite6 Chifle Cu Susan, împărțite
7
Preîncălziți un fier de vafe la mediu-înalt. Ungeți generos partea superioară și inferioară a fierului de vafe cu ulei de susan. Amestecați cele 2 ouă bătute în orezul răcit. Răspândiți uniform aproximativ 1/2 cană din amestecul de orez în fierul de vafe. Închideți și gătiți până când orezul este auriu în pete și poate fi ușor ridicat cu o spatulă, 4 până la 6 minute. Repetați cu amestecul de orez rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceașcă Edamame Congelată, DezghețatăCeașcă Edamame Congelată, Dezghețată
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
2 Linguri De Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust2 Linguri De Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
Echipamente pe care le vei folosi
Fier De VafeFier De Vafe
1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă
8
Se transferă pe două farfurii și se lasă deoparte.
9
Periați ușor fundul fierului de vafe cu mai mult ulei de susan. Crăpați restul de 2 ouă chiar pe fierul de vafe și păstrați fierul deschis.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceașcă Edamame Congelată, DezghețatăCeașcă Edamame Congelată, Dezghețată
2 Linguri De Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust2 Linguri De Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Echipamente pe care le vei folosi
Fier De VafeFier De Vafe
10
Presărați ouăle cu sare. Gatiti pana cand albusurile sunt setate si galbenusul este inca curgator, 4-5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri De Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust2 Linguri De Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
Soiuri De CiuperciSoiuri De Ciuperci
11
Serviți un ou deasupra fiecărei vafe de orez. Se acoperă cu spanacul, kimchi, pasta gochujang și semințele de susan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Cu Flori De Portocal (sau 1/4 Linguriță Fiecare Coajă De Lămâie Rasă și Coajă De Portocală)Apă Cu Flori De Portocal (sau 1/4 Linguriță Fiecare Coajă De Lămâie Rasă și Coajă De Portocală)
GochujangGochujang
Crutoane De Salata De Ceapa Si Usturoi, ZdrobiteCrutoane De Salata De Ceapa Si Usturoi, Zdrobite
KimchiKimchi
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
2 Linguri De Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust2 Linguri De Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
12
Din Bucătăriile Rețelei Alimentare

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegeri excelente pentru asiatici. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar acești albi acizi se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Beaumont Hope Marguerite Chenin Blanc cu un rating de 5 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 35 de dolari pe sticlă.
Beaumont Hope Marguerite Chenin Blanc
Beaumont Hope Marguerite Chenin Blanc
Fructe proaspete, curate și puternice.Se potrivește strălucit cu fructe de mare, în special scoici și orice fel de mâncare asiatică frumos picantă.
DificultateExpert
Gata În1 h, 20 m.
Porții2
Scor De Sănătate35
Revista