Benzi și du-te gol

Benzi și du-te gol
Benzi și du-te gol este un fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetarian și prietenos cu fodmap hor d ' oeuvre. Această rețetă servește 28. Pentru 1,89 USD pe porție, această rețetă acoperă 0% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 0g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 194 calorii. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 11 minute. Acesta este adus la tine de Allrecetes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este foarte rău (dar totuși fixabil). Rețete similare sunt Guacamol Gol, Gol Burrito, și Gol Ravioli.

Instrucțiuni

1
Într-un dozator de băuturi sportive de 4 până la 5 galoane, combinați berea ușoară, vodca și concentratul de limonadă. Se amestecă ușor pentru a dispersa limonada.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LimonadăLimonadă
Băutură SportivăBăutură Sportivă
Bere UșoarăBere Ușoară
Bețișoare De Gustări Din Carne Cu Aromă De PepperoniBețișoare De Gustări Din Carne Cu Aromă De Pepperoni
2
Puneți capacul și serviți.

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Vinul spumant și spumantul ros euro sunt alegeri excelente pentru Antipasti. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Moscato-ul roz cu bule desculț, cu un rating de 4,9 din 5 stele, pare un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
Desculț Bulbuc Roz Moscato
Desculț Bulbuc Roz Moscato
Barefoot Bubbly Pink Moscato este dulce și suculent, cu arome și arome explozive. Cel mai bine servit răcit (36-40 grade F), acest Bulbuc are arome și arome de iasomie și mandarină portocaliu completate de zmeură roșie, căpșuni și rodie. Bucurați-vă de finisajul cremos și suculent!
DificultateNormal
Gata În11 m.
Porții28
Scor De Sănătate0
Revista