Plăcintă cu limonadă

Plăcintă cu limonadă
Plăcinta cu limonadă necesită aproximativ 5 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 373 de calorii , 6 g de proteine și 13 g de grăsimi . Această rețetă servește 8. Pentru 92 de cenți per porție , această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de crustă de biscuit Graham, concentrat parțial de limonadă, lămâie și mentă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Doar puțini oameni au făcut această rețetă și aș spune că s-a potrivit. Vă este adus de Taste of Home. Cu un scor de 27% , acest fel de mâncare nu este atât de grozav. Rețete similare includ plăcintă cu limonadă , plăcintă cu limonadă și plăcintă cu limonadă V.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, combinați laptele, concentratul de limonada și colorantul alimentar, dacă doriți. Îndoiți toppingul bătut; lingura in crusta. Se da la rece până când este gata de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parțial Concentrat De LimonadaParțial Concentrat De Limonada
3/4 Cană Concentrat De Limonada Parțial Dezghețat3/4 Cană Concentrat De Limonada Parțial Dezghețat
Concentrat De Limonada Parțial DezghețatConcentrat De Limonada Parțial Dezghețat
Lamaie Si MentaLamaie Si Menta
Felii De Lamaie Si Menta Proaspata, OptionalFelii De Lamaie Si Menta Proaspata, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Lămâie și Mentă Proaspătă, OpționalLămâie și Mentă Proaspătă, Opțional
2
Decorați cu felii de lămâie și mentă dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De La LamaieCoji De La Lamaie
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)

Vin recomandat: Port, Vin Santo, Recolta Târzie Riesling, Lambrusco Dolce

Port, Vin Santo și Late Harvest Riesling sunt alegerile mele de top pentru plăcintă. Aceste vinuri sunt toate dulci, ceea ce este important, deoarece vinul ar trebui să fie, de obicei, mai dulce decât mâncarea pe care o asociați. Ai putea încerca NV Mission Mountain Winery Cocoa Vin Port. Recenzorilor le place destul de mult cu o evaluare de 5 din 5 stele și un preț de aproximativ 19 de dolari pe sticlă.
NV Mission Mountain Winery Cocoa Vin Port
NV Mission Mountain Winery Cocoa Vin Port
Un aperitiv uimitor după cină. Aroma bogata de ciocolata cu aroma de cirese acoperite de ciocolata. De asemenea, grozav deasupra înghețatei de vanilie.
DificultateUșor
Gata În5 m.
Porții8
Scor De Sănătate2
Revista