Batoane de caramel cu ciocolată cu migdale
Chocolate Chip Toffee baruri cu migdale necesită în jurul valorii de 45 minute de la început până la sfârșit. Pentru 30 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 36. O porție conține 160 de calorii, 2G de proteine, și 8g de grăsime. Este adus la tine de Allrecipes. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 216 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați lapte condensat, chipsuri de ciocolată semi-dulci, folie Reynolds) folie antiaderentă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Cu o lingură scor de 22%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Batoane De Caramel Cu Ciocolată, Batoane de caramel cu ciocolată, și Batoane De Caramel Cu Ciocolată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. aliniați o tigaie de copt de 13x9x2 inci cu folie antiaderentă Reynolds Wrap cu partea antiaderentă (plictisitoare) spre alimente, extinzând folia peste părțile laterale ale tigaiei; pus deoparte.
Apăsați aluatul cookie uniform în partea de jos a tăvii căptușite cu folie.
Coaceți 15 până la 17 minute sau până când s-a format o crustă ușor rumenită deasupra aluatului.
Combinați laptele condensat îndulcit, bucățile de caramel, 1/2 cană de nucă de cocos și 1/4 cană de migdale.
Se întinde uniform peste aluatul de prăjituri la cuptor fierbinte.
Presărați chipsuri de ciocolată, nucă de cocos rămasă și migdale peste amestec. Reveniți la cuptor.
Continuați să coaceți 20 până la 25 de minute până când bulele și nuca de cocos devin maro auriu deschis; Se răcește în tigaie pe un suport de sârmă. Folosiți folie pentru a ridica barele din tigaie pe o tăietură.