Somon Tandoori

Somon Tandoori
Somonul Tandoori ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $ 4.26 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și pescatariană are 291 calorii, 36g de proteine, și 13g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Mergeți la magazin și ridicați turmeric, iaurt, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma iaurtul simplu, puteți urma acest fel principal cu Iaurt Congelat De Piersici Sănătos De 5 Minute ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este grozav. Încercați Somon Tandoori cu Kale, Toaster Cuptor Tandoori Somon, și Somon și legume carbonizate în stil Tandoori pentru rețete similare.

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Chardonnay de la A la Z cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
De la A La Z Chardonnay
De la A La Z Chardonnay
Chardonnay 2010 de la A la Z se deschide cu arome de flori albe, mandarină, tei, gutui, piatră umedă și minerale care se dezvoltă în continuare în nucșoară, miere, măr verde cu note de ghimbir. Un atac încărcat cu minerale este luminos, îmbucurător și intens. Palatul Mijlociu nuanțat continuă cu arome care oglindesc și amplifică aromele. Finisajul este lung, curat, crocant și suculent, cu arome de caprifoi, citrice și piatră umedă. Acest vin exemplifică clasicul Oregon steely Chardonnay. 2010 a fost o epocă excepțională pentru vinurile albe din Oregon și acest vin sofisticat condus de terroir nu face excepție; luminos, acidulat și intens pe care îl va livra în următorii 5 ani.
DificultateUșor
Gata În20 m.
Porții4
Scor De Sănătate96
Revista