Batoane crocante cu unt de arahide

Batoane crocante cu unt de arahide
Batoanele crocante cu unt de arahide cu ciocolată sunt un desert care servește 15. Pentru 50 de cenți per porție , această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4 g de proteine , 22 g de grăsimi și un total de 402 de calorii . De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 de minute . 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână firimituri de biscuiți Graham, zahăr, lapte și alte câteva ingrediente, o puteți face. Vă este adus de Taste of Home. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 16% , ceea ce este destul de rău. Încercați Batoanele cu unt de arahide acoperite cu ciocolată , ciocolată, unt de arahide, covrigi și caramele (de casă luați 5 batoane) și batoane cu unt de ciocolată cu chips de nuci și unt de arahide pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță, combinați firimiturile de biscuiți, zaharurile, untul și laptele. Se aduce la fierbere, amestecând continuu; gatiti si amestecati inca 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Mâneci Biscuiți Cu Aromă De Unt (aproximativ 80 De Biscuiți)2 Mâneci Biscuiți Cu Aromă De Unt (aproximativ 80 De Biscuiți)
Biscuiți Cu Mâneci Cu Aromă De Unt (aproximativ 80 De Biscuiți)Biscuiți Cu Mâneci Cu Aromă De Unt (aproximativ 80 De Biscuiți)
2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2
Puneți un singur strat de biscuiți într-un 13 inchi uns. x 9-in. farfurie; acoperiți cu jumătate din amestecul de pesmet. Repetați straturile. Acoperiți cu biscuiții rămași.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru LegarePentru Legare
3
Într-o cratiță mică, combinați chipsurile de caramel cu unt, fulgii de ciocolată și untul de arahide. Gatiti si amestecati pana se omogenizeaza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chips-uri ButterscotchChips-uri Butterscotch
2 Căni (12 Uncii) Amăruie (60% Cacao) Chipsuri De Ciocolată (recomandat: Ghiradelli)2 Căni (12 Uncii) Amăruie (60% Cacao) Chipsuri De Ciocolată (recomandat: Ghiradelli)
(cum Ar Fi Crunch Bar)(cum Ar Fi Crunch Bar)
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
4
Se toarnă peste biscuiți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru LegarePentru Legare
5
Se lasa sa stea pana se fixeaza.

Vin recomandat: Cremă Sherry, Vin De Porto, Moscato Dasti

Crocante în meniu? Încercați să combinați cu Crem Sherry, Port Wine și Moscato d'Asti. O regulă comună de asociere a vinurilor este să vă asigurați că vinul este mai dulce decât mâncarea. Deserturile delicate se potrivesc bine cu Moscato d'Asti, deserturile cu nuci cu crema de sherry, iar deserturile cu caramel sau ciocolata se potrivesc bine cu porto. NV Johnson Estate Cream Sherry cu un rating de 5 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
NV Johnson Estate Cremă Sherry
NV Johnson Estate Cremă Sherry
Foarte aromat, cu note de alune, vanilie și o notă de stejar, urmate de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bun acum, dar îi va recompensa pe cei care îi permit să îmbătrânească „”. O băutură pre-prandială preferată. Considerați-l cu nuci înainte de cină ca aperitiv, sau după cină cu desert, în special ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezele reci, servit cu biscotti pentru a se scufunda în „„stil italian””. "
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții15
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista