Bas cu dungi în sos Agrodolce

Bas cu dungi în sos Agrodolce
Striped Bass în sos Agrodolce este un fără gluten, fără lactate și pescatarian rețetă cu 8 porții. O porție conține 318 calorii, 6g de proteine, și 15g de grăsime. Pentru $1.85 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Un amestec de zahăr, ulei de măsline, stafide aurii și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Bas cu dungi cu sos Pipian, Bas cu dungi cu sos de ghimbir-Lime, și Saut bas cu dungi cu sos de lamaie-Caper.

Instrucțiuni

1
Încălziți 1/4 cană de ulei într-o tigaie grea de 12 până la 13 inci, la foc moderat, până când este fierbinte, dar nu fumează, apoi sotează șalotele de saut, amestecând ocazional, până se rumenesc și doar fragede, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Se ia de pe foc și se adaugă vin, oțet, apă, zahăr, stafide, 1 1/4 lingurițe sare, 1/4 linguriță piper și frunze de dafin, apoi se fierbe rapid, amestecând ocazional, până când șalotele sunt foarte fragede și lichidul este gros și siropos, 40 până la 45 de minute. (Dacă lichidul este redus înainte ca șalotele să fie fragede, adăugați 1/2 cană de apă și continuați să fierbeți.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De DafinFrunze De Dafin
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
StafideStafide
OțetOțet
PiperPiper
ZahărZahăr
ApăApă
SareSare
VinVin
3
Se usucă peștele, apoi se presară cu 1/2 linguriță de sare rămasă și 1/4 linguriță de piper. Îndoiți fileurile în jumătate, cu pielea în interior.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PiperPiper
PeștePește
SareSare
4
Încălziți 2 linguri de ulei într-o tigaie antiaderentă de 12 inci la foc moderat până când este fierbinte, dar nu fumează, apoi saut 4 fileuri pliate, întorcându-se o dată, până la auriu profund, 4 până la 6 minute în total. Puneți pește gătit (încă pliat) deasupra sosului într-o tigaie grea. Ștergeți tigaia antiaderentă și saut 4 fileuri rămase în restul de 2 linguri de ulei în același mod, transferându-se în sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
PeștePește
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Gatiti, partial acoperit, la foc moderat pana cand pestele este doar fiert, 2 pana la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PeștePește
1
Sosul Agrodolce se poate face cu 1 zi înainte și se răcește complet, apoi se răcește, se acoperă. Reîncălziți la foc moderat înainte de a găti pește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
PeștePește

Echipamente

DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista