Banana sau chia Nog

Banana sau chia Nog
Bananan sau chia Nog ar putea fi doar Creolă rețeta pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și 30 întregi are 110 calorii, 2G de proteine, și 3G de grăsime pe porție. Pentru $1.29 pe portie, veți obține o garnitură care servește 2. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 6 minute. Mergeți la magazin și ridicați lapte de migdale, lingură de semințe de chia, curmale medjool și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Cum se face budinca de Chia – și un Parfait de budincă de chia cu banane de căpșuni, Budinca De Chia Cu Banane, și Banana chia bites pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se toarnă în două pahare și se bucură, presărat cu puțină nucșoară în plus. Pentru Chia nog, puneți toate ingredientele, cu excepția bananelor sau a semințelor de chia, în blender și amestecați până se omogenizează. Verificați dulceața și adăugați puțin din îndulcitorul preferat, dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De ChiaSemințe De Chia
îndulcitorîndulcitor
Felii Suplimentare De Banană, OpționalFelii Suplimentare De Banană, Opțional
1 Ceapă Galbenă Medie, Tăiată Grosier în Bucăți Egale1 Ceapă Galbenă Medie, Tăiată Grosier în Bucăți Egale
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Se toarnă într-un borcan de sticlă și se amestecă semințele de chia. Dați-l la frigider cel puțin 2 ore, agitând borcanul din când în când pentru a vă asigura că semințele nu se aglomerează. Agitați bine înainte de a turna în două pahare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De ChiaSemințe De Chia
4 Pătrate De Brownie De Ciocolată (cumpărate Din Magazin Sau De Casă)4 Pătrate De Brownie De Ciocolată (cumpărate Din Magazin Sau De Casă)
1 Cană Cuburi De Pui La Rotisor1 Cană Cuburi De Pui La Rotisor
3
Garnisiți cu un strop de nucșoară, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Galbenă Medie, Tăiată Grosier în Bucăți Egale1 Ceapă Galbenă Medie, Tăiată Grosier în Bucăți Egale
DificultateUșor
Gata În6 m.
Porții2
Scor De Sănătate2
BucătăriicreolCajun
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista