Ballpark Bere Muștar
Ballpark bere muștar ar putea fi doar băutura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și vegetariană are 16 calorii, 1g de proteine, și 1g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 10 și costă 13 cenți pe porție. Ziua Tatălui va fi și mai special cu această rețetă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 10 minute. Un amestec de turmeric, zahăr, ou și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este improvizabil. Rețete similare sunt Mustar & Bere Brats, Rib-Eye cu sos de muștar-bere, și Bere Bere Muștar.
Instrucțiuni
Bateți împreună muștar uscat, bere, 2 linguri. apă și turmeric într-un bol metalic mediu până la omogenizare. Rece, acoperit, peste noapte.
Aduceți o cratiță medie umplută cu apă de 1 inch la foc mic. În bolul amestecului de muștar, adăugați ou, sare, amidon de porumb, suc de lămâie și zahăr și bateți pentru a amesteca. Puneți vasul peste cratiță și gătiți, amestecând constant, până când muștarul se îngroașă, 4 până la 6 minute.
Faceți înainte: 2 săptămâni, acoperite și răcite.
Imaginația ta este limita atunci când vine vorba de a face muștar aromat. Tot ce aveți nevoie sunt semințe de muștar sau pudră uscată de muștar, iar apoi condimentele depind de dvs.
Semințe de muștar sau pudră de muștar?
Semințe de muștar: utilizați atunci când doriți o textură integrală, crocantă. Cele trei tipuri sunt galben, alias alb (Sinapis alba), cel mai blând și utilizat în principal în muștarul în stil American și pentru decapare; maro (Brassica juncea), zestier și utilizat în muștarul în stil European (cum ar fi Dijon), pentru decapare și în gătitul Indian; și negru (B. nigra), folosit și în mâncarea indiană; sunt interschimbabile cu maro. Semințele trebuie să se înmoaie în lichid timp de 1 până la 2 zile înainte de a face muștar cu ei.
Pudră de muștar: pentru muștar neted și mătăsos. Nu este altceva decât semințe de muștar măcinate, iar cea mai comună marcă este Colman ' s, un amestec de semințe albe și maro.
Se amestecă pulberea cu lichid (cum ar fi apa sau berea) și se lasă să stea peste noapte pentru a se hidrata complet și a dezvolta aroma. Totuși, nu-l lăsați să stea mai mult, altfel va avea un gust dur.