BAKER ' s un castron de un bol de Halloween negrese
Reteta Baker ' s un bol cu un bol de Halloween negrese ar putea satisface pofta ta american în jurul valorii de 1 oră și 50 de minute. Această rețetă face 24 de porții cu 181 calorii, 2G de proteine, și 9g de grăsime fiecare. Pentru 32 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 24 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Halloween va fi și mai special cu această rețetă. Dacă aveți la îndemână ciocolată, făină, zahăr și alte câteva ingrediente, o puteți face. Câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Baker ' s One BOWL Brownies, BAKER ' s un castron de păianjen Web Brownies, și Holiday BAKER ' s One BOWL Brownies pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se incalzeste cuptorul la 177°. linie 13x9-inch tava de copt cu folie, cu capete de folie se extinde peste părți ale tigaie; folie de grăsime ușor. Pune deoparte. Cuptor cu microunde ciocolata neindulcita si unt în castron mare microwaveable pe mare 2 min. sau până când untul este topit; amestecați până când ciocolata este complet topită. Se amestecă zahărul.
Adăugați toate ingredientele rămase, cu excepția ciocolatei albe; se amestecă bine.
Se toarnă în tigaie pregătită.
Coaceți 30 până la 35 min. sau până când scobitoarea de lemn introdusă în centru iese cu firimituri fudgy. (Nu se coace prea mult.) Se răcește în tigaie. Ridicați desertul din tigaie pe placa de tăiere, folosind mânere din folie.
Tăiați în 24 de brownies.
Topiți ciocolata albă conform instrucțiunilor de pe pachet. Lingură într-o pungă mică de plastic.
Roll up sac pentru a împinge ciocolata în partea de jos a sac.
Tăiați o bucată mică dintr-unul din colțurile inferioare ale sacului. Răsuciți partea de sus a sacului, apoi strângeți ușor din partea de sus a sacului pentru a stropi ciocolata peste brownies într-un design de păianjen.
Lăsați să stea până când ciocolata este fermă.