BAKER ' s un castron de un bol de Halloween negrese

BAKER ' s un castron de un bol de Halloween negrese
Reteta Baker ' s un bol cu un bol de Halloween negrese ar putea satisface pofta ta american în jurul valorii de 1 oră și 50 de minute. Această rețetă face 24 de porții cu 181 calorii, 2G de proteine, și 9g de grăsime fiecare. Pentru 32 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 24 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Halloween va fi și mai special cu această rețetă. Dacă aveți la îndemână ciocolată, făină, zahăr și alte câteva ingrediente, o puteți face. Câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Baker ' s One BOWL Brownies, BAKER ' s un castron de păianjen Web Brownies, și Holiday BAKER ' s One BOWL Brownies pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se incalzeste cuptorul la 177°. linie 13x9-inch tava de copt cu folie, cu capete de folie se extinde peste părți ale tigaie; folie de grăsime ușor. Pune deoparte. Cuptor cu microunde ciocolata neindulcita si unt în castron mare microwaveable pe mare 2 min. sau până când untul este topit; amestecați până când ciocolata este complet topită. Se amestecă zahărul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(sau ½ Cană) Unt Nesărat, Tăiat Cubulețe(sau ½ Cană) Unt Nesărat, Tăiat Cubulețe
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Echipamente pe care le vei folosi
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
Legume Din Amestec Din CaliforniaLegume Din Amestec Din California
Pentru Periere și PrăjirePentru Periere și Prăjire
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2
Adăugați toate ingredientele rămase, cu excepția ciocolatei albe; se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolată AlbăCiocolată Albă
3
Se toarnă în tigaie pregătită.
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
4
Coaceți 30 până la 35 min. sau până când scobitoarea de lemn introdusă în centru iese cu firimituri fudgy. (Nu se coace prea mult.) Se răcește în tigaie. Ridicați desertul din tigaie pe placa de tăiere, folosind mânere din folie.
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
Aromă Limpede De UntAromă Limpede De Unt
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
5
Tăiați în 24 de brownies.
6
Topiți ciocolata albă conform instrucțiunilor de pe pachet. Lingură într-o pungă mică de plastic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolată AlbăCiocolată Albă
Echipamente pe care le vei folosi
Suplimentar Coajă De Lămâie Rasă, OpționalSuplimentar Coajă De Lămâie Rasă, Opțional
7
Roll up sac pentru a împinge ciocolata în partea de jos a sac.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
8
Tăiați o bucată mică dintr-unul din colțurile inferioare ale sacului. Răsuciți partea de sus a sacului, apoi strângeți ușor din partea de sus a sacului pentru a stropi ciocolata peste brownies într-un design de păianjen.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
9
Lăsați să stea până când ciocolata este fermă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
DificultateExpert
Gata În1 h, 50 m.
Porții24
Scor De Sănătate0
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
OcaziiHalloween
Revista