Baja Tacos De Pește

Baja Tacos De Pește
Rețeta Baja Tacos de pește este gata în aproximativ 12 minute și este cu siguranță un minunat fără gluten, fără lactate și pescatarian opțiune pentru iubitorii de mâncare mexicană. Această rețetă servește 4 și costă 3,47 USD pe porție. Acest fel principal are 255 calorii, 21g de proteine, și 6g de grăsime pe porție. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Un amestec de sare, salsa îmbuteliată, condimente fajita și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până salsa ai putea urma acest curs principal cu Salsa De Căpșuni Pentru Desert ca desert. Cu o lingură scor de 79%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Baja Tacos De Pește, Baja Tacos De Pește, și Baja Tacos De Pește pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pulverizați ușor grătarul cu spray de gătit antiaderent și preîncălziți grătarul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
2
Presărați ambele părți ale peștelui cu condimente fajita, apăsând ușor în carne. Pește la grătar 3-4 minute pe fiecare parte sau până când peștele se fulgi ușor atunci când este testat cu o furculiță. Fulgi în bucăți cu o furculiță; păstrați cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Condimente FajitaCondimente Fajita
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
3
Într-un castron mic, amestecați varza, sucul de lămâie, sarea și coriandrul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline
VarzăVarză
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Înfășurați tortilele în prosoape de hârtie și cuptorul cu microunde 1 minut la înălțime sau până când sunt calde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
Cuptor Cu MicroundeCuptor Cu Microunde
5
Așezați ingredientele taco pe masă pentru asamblare.
6
Întindeți fiecare tortilla cu 1 linguriță de smântână, dacă doriți, și acoperiți cu pește, amestec de varză și avocado.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SmântânăSmântână
4 Tortilla De Făină (6 Inci), La Temperatura Camerei4 Tortilla De Făină (6 Inci), La Temperatura Camerei
1/2 Kg Piept De Curcan1/2 Kg Piept De Curcan
VarzăVarză
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
PeștePește
7
Se servește cu pene de salsa și var pe lateral.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De VarPană De Var
Cuțit De Toaletă (utilizați Cu Un Adult)Cuțit De Toaletă (utilizați Cu Un Adult)

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Fish funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Ziobaffan organic Pinot Grigio. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,6 din 5 stele și un preț de aproximativ 17 dolari pe sticlă.
Ziobaffa Organic Pinot Grigio
Ziobaffa Organic Pinot Grigio
Ziobaffa organic Pinot Grigio are arome proaspete bogate de mere și pere, cu note de citrice care se estompează într-un buchet floral, iar pe gust este luminos și proaspăt, cu arome minunate de fructe.ZIOBAFFA Pinot Grigio se împerechează bine cu o gamă largă de bucătării mai ușoare, în special pește/crustacee, păsări de curte, paste în sos de smântână și brânzeturi mai moi. Este, de asemenea, un aperitiv ideal. Amestec: 100% Pinot Grigio
DificultateNormal
Gata În12 m.
Porții4
Scor De Sănătate44
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista