Baja Fried-Tacos De Pește

Baja Fried-Tacos De Pește
Baja Fried-Tacos de pește necesită în jur 45 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 169 calorii, 2G de proteine, și 14g de grăsime. Această rețetă fără lactate servește 45 și costă 26 de cenți pe porție. Un amestec de sos tartar chipotle, varză și slaw cilantro, tortilla de porumb și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Acesta este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă un nu atât de uimitor scor spoonacular de 20%. Încercați Baja Fried-Tacos De Pește, Tacos cu pește prăjit Baja, o încântare a surferilor din San Diego!, și Tacos De Pește Baja pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un bol, bateți berea, făina și sarea până se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
1/2 Kilogram De Eglefin Tocat1/2 Kilogram De Eglefin Tocat
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
2
Clătiți peștele și uscați; tăiați transversal în benzi late de 1 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
3
Turnați aproximativ 1 inch de ulei într-un cuptor olandez de 10 până la 12 inch la foc mediu-mare; aduceți uleiul la 36
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 Kilogram Pulpe De Pui1 Kilogram Pulpe De Pui
4
Cu o furculiță, înmuiați fiecare bucată de pește în aluat de bere; ridicați și lăsați să se scurgă scurt. Glisați peștele în ulei, câteva bucăți la un moment dat și gătiți până la auriu (reglați căldura pentru a menține 360), întorcându-vă dacă este necesar să se rumenească pe toate părțile, 2 până la 4 minute pe lot. Cu o lingură pliată, transferați pe o foaie de copt căptușită cu prosop de hârtie. Păstrați cald într-un cuptor de 200 în timp ce prăjiți peștele rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram De Eglefin Tocat1/2 Kilogram De Eglefin Tocat
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
Frunze De Busuioc Proaspăt, Spălate și ScurseFrunze De Busuioc Proaspăt, Spălate și Scurse
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
La 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate SubțiriLa 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate Subțiri
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
5
Pentru a asambla fiecare taco, stivați două tortilla și top cu câteva bucăți de pește, apoi o lingură de varză și slaw de cilantro.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Tortilla De Făină (6 Inci), La Temperatura Camerei4 Tortilla De Făină (6 Inci), La Temperatura Camerei
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline
La 1 AnanasLa 1 Ananas
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
6
Se servește cu sosul tartar chipotle pentru a adăuga după gust și pene de var pentru a stoarce deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos TartarSos Tartar
Pană De VarPană De Var
Ulei De PiperUlei De Piper
7
* Pentru a încălzi tortilele, înfășurați în folie și puneți-le într-un coș cu aburi peste apă clocotită sau cuptor cu microunde într-un prosop de bucătărie aproximativ 1 minut. Sau, pentru un fum char, pâine prăjită direct pe arzător stovetop, de cotitură de multe ori.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
Echipamente pe care le vei folosi
Coș Cu AburiCoș Cu Aburi
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru ServireSopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
Legume Din Amestec Din CaliforniaLegume Din Amestec Din California
Ardei Roșu Dulci (căutați Ardei De Câmp în Formă Dreptunghiulară, Spre Deosebire De Ardei Gras Rotunzi Mici)Ardei Roșu Dulci (căutați Ardei De Câmp în Formă Dreptunghiulară, Spre Deosebire De Ardei Gras Rotunzi Mici)
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Pinot Noir, Riesling, și Sparkling rossifix sunt alegerile mele de top pentru Mexican. Vinurile albe acide, cum ar fi riesling sau roșii cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rossixt este și o pereche sigură. Un vin pe care l-ați putea încerca este Tudor Wines Balo Vineyard Pinot Noir. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 68 de dolari.
Tudor Wines Balo Vineyard Pinot Noir
Tudor Wines Balo Vineyard Pinot Noir
2007 a fost declarat a fi cea mai mare epocă ne-ar vedea în viețile noastre în California. Acest pinot noir special din Anderson Valley este din Podgoria Balo, care este situată direct peste drum de vinăria și Podgoria Golden Eye. Podgoria este unul dintre rarele site-uri pinot noir care insistă să dorească să producă vinuri masive. Fructele și structura sunt uriașe. Acest vin va îmbătrâni frumos încă 20 de ani. Bucurați-vă acum sau cumpărați o cutie pentru a bea în următorul deceniu sau două.
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții45
Scor De Sănătate4
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista