Bagelele bunicii Sherrill
Bunica Sherrill covrigi necesită în jurul valorii de 1 oră și 40 de minute de la început până la sfârșit. Acest hor d ' oeuvre are 179 calorii, 5g de proteine, și 0g de grăsime per portie. Această rețetă servește 24 și costă 7 cenți pe porție. 3 persoane au considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Dacă aveți zahăr, făină, apă și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un vegan dieta. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 63%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Totul Covrigi, Totul Covrigi, și Covrigi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Amestecați făina, apa fierbinte, zahărul, drojdia și sarea într-un bol mare; transferați aluatul pe o suprafață de lucru și frământați timp de 10 minute.
Așezați aluatul într-un castron și lăsați să crească timp de 15 minute.
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C). Ungeți o foaie de copt.
Formați aluatul în 24 de bile; faceți o gaură în mijlocul fiecărei bile cu un deget, creând o formă de bagel.
Așezați covrigi pe foaia de copt pregătită; lăsați să crească 20 de minute.
Aduceți o oală mare de apă la fierbere; gătiți covrigi, care lucrează în loturi, în apă clocotită, aproximativ 45 de secunde pe fiecare parte.
Așezați covrigi fierți pe un prosop curat pentru a se scurge. Întoarceți bagelele pe foaia de copt.
Se coace în cuptorul preîncălzit până se gătește și se rumenesc ușor, 30 până la 35 de minute.