Bacon Mic Dejun Cupe

Bacon Mic Dejun Cupe
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de masă de dimineață, așa că încercați cupele de mic dejun cu slănină. Această rețetă servește 12. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 122 calorii. Pentru 45 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de cartofi maro hash, ouă, amestec de brânză mexicană și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Bacon Mic Dejun Cupe, Bacon & Ou Mic Dejun Cupe, și Bacon Sparanghel Mic Dejun Cupe pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se incalzeste cuptorul la 375 int. Aliniați 12 căni alternante într-o tigaie mini-brioșă cu bucăți de slănină, încrucișând trei benzi în fiecare, astfel încât să semene cu spițele unei roți. Vag crumple doisprezece 3-in. benzi de folie de aluminiu în bile; așezați în cupe pentru a împiedica alunecarea slăninei.
2
Coaceți 15-20 de minute sau până când slănina este crocantă.
3
Între timp, gătiți cartofii conform instrucțiunilor pachetului. Într-un castron mic, amestecați ouăle, laptele, sarea și piperul. Într-o tigaie mică, încălziți untul la foc mediu.
4
Se toarnă amestecul de ouă; gătiți și amestecați până când ouăle se îngroașă și nu rămâne ou lichid.
5
Transferați căni de slănină pe o foaie de copt; îndepărtați folia. Spoon Hash browns și ouă amestecate în cupe; se presara cu branza. Se fierbe 3-4 în. de la căldură 3-5 minute sau până când brânza este topită.
6
Se presara cu ceapa verde si patrunjel.
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții12
Scor De Sănătate1
Revista