Baclava
Baclava ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Pentru 72 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 24 de porții cu 235 calorii, 2G de proteine, și 15g de grăsime fiecare. Este o ieftin rețetă pentru fanii mâncării middl eastern. Această rețetă este plăcută de 70 de mâncăruri și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați unt, miere, aluat phyllo și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 22%, ceea ce nu este atât de minunat. Rețete similare sunt Baclava, Baclava, și Baclava.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Turnați 2 linguri de unt în fundul unei tigaie de 9x13 inci.
Strat 3 foi de aluat phyllo în tigaie. Tăiați aluatul pentru a se potrivi.
Presărați 2 linguri de nuci pecan peste aluatul phyllo.
Strat 3 mai multe foi de aluat, perie generos cu untul topit, si se presara cu 2 linguri de nuci pecan. Continuați straturile de aluat-unt-pecan până când tigaia este plină 3/4.
Cu un cuțit ascuțit, înscrieți aluatul phyllo pentru a forma diamante. Apăsați un cățel la fiecare capăt al diamantelor.
Se toarnă untul rămas peste aluat.
Coaceți 45 până la 50 de minute în cuptorul preîncălzit, până se rumenesc.
Între timp, combinați zahărul, apa și bățul de scorțișoară într-o cratiță medie și dați la fiert, amestecând constant. Se fierbe timp de 10 minute.
Adăugați mierea și fierbeți timp de 2 minute mai mult.
Scoateți de pe foc și aruncați bățul de scorțișoară.
Se toarnă amestecul de miere peste baclava fierbinte.
Lăsați să se răcească pe rafturile de sârmă.
Se toarnă amestecul de miere peste baclava fierbinte.
Lăsați să se răcească pe rafturile de sârmă.