Arpagic și ceapă Iaurt și cremă de brânză tartinată
Arpagic și ceapă Iaurt și cremă de brânză tartinată este un condiment fără gluten. Această rețetă servește 8. O porție conține 128 de calorii, 4 g de proteine și 10 g de grăsimi. Pentru 2,41 USD per porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 10 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Vă este adus de Allrecipes. Dacă aveți la îndemână brânză frișcă, arpagic, arpagic și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis că această rețetă merită un scor de 35%. Acest scor nu este atât de grozav. Încercați cremă de brânză tartinată cu mărar și arpagic, crostini de castraveți cu cremă de brânză tartinată de usturoi și arpagic și cremă de brânză cu ceapă caramelizată și arpagic pentru rețete similare.
Instrucțiuni
În recipientul unui robot de bucătărie, combinați ceapa verde, arpagicul proaspăt, arpagicul uscat, praful de ceapă, crema de brânză și iaurtul. Pulsați până se omogenizează, dar ceapa și arpagicul trebuie să fie în bucăți.
Transferați într-un recipient și lăsați la frigider peste noapte înainte de servire.