Arpagic și ceapă Iaurt și cremă de brânză tartinată

Arpagic și ceapă Iaurt și cremă de brânză tartinată
Arpagic și ceapă Iaurt și cremă de brânză tartinată este un condiment fără gluten. Această rețetă servește 8. O porție conține 128 de calorii, 4 g de proteine și 10 g de grăsimi. Pentru 2,41 USD per porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 10 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Vă este adus de Allrecipes. Dacă aveți la îndemână brânză frișcă, arpagic, arpagic și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis că această rețetă merită un scor de 35%. Acest scor nu este atât de grozav. Încercați cremă de brânză tartinată cu mărar și arpagic, crostini de castraveți cu cremă de brânză tartinată de usturoi și arpagic și cremă de brânză cu ceapă caramelizată și arpagic pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
În recipientul unui robot de bucătărie, combinați ceapa verde, arpagicul proaspăt, arpagicul uscat, praful de ceapă, crema de brânză și iaurtul. Pulsați până se omogenizează, dar ceapa și arpagicul trebuie să fie în bucăți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Umplutură De Plăcintă Cu Afine, împărțităCutie De Umplutură De Plăcintă Cu Afine, împărțită
Arpagic UscatArpagic Uscat
(de Preferință Crescută Natural)(de Preferință Crescută Natural)
10 Tomate Medii (aproximativ10 Tomate Medii (aproximativ
1 Ceapă Medie, Tăiată în Jumătate și Feliată Pe Lungime1 Ceapă Medie, Tăiată în Jumătate și Feliată Pe Lungime
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De OuOuă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
1 Grapefruit Roșu Mediu, Decojit și Secționat1 Grapefruit Roșu Mediu, Decojit și Secționat
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Pimiento, 16 Măsline MariCu Pimiento, 16 Măsline Mari
2
Transferați într-un recipient și lăsați la frigider peste noapte înainte de servire.
DificultateUșor
Gata În15 m.
Porții8
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareCondimentDipRăspândire
Revista