Arepa Thai De Pollo (Arepa de pui Thailandez)

Arepa Thai De Pollo (Arepa de pui Thailandez)
Rețeta Arepa Thai De Pollo (Thai Chicken Arepa) ar putea satisface pofta ta sud-americană în aproximativ 45 minute. Pentru $1.15 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 343 calorii, 37g de proteine, și 19g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 2. Această rețetă este plăcută de 49 de gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați morcovi, frunze de coriandru, scallions și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Un cuplu de oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este remarcabil. Încercați Arepa Reina Pepiada (Arepa cu pui mărunțit și Avocado), Arepa con Huevo Frito, Hogao y Aguacate (Arepa cu ou, Avocado și sos creol), și Arepa con Carne Asada (Arepa cu carne de vită la grătar în stil columbian) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați o arepa pe o farfurie de servire, acoperiți cu puiul gătit și adăugați castravetele, morcovii mărunțiți, ardeiul gras roșu și alunele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Papaya (hawaian), Tăiat Cubulețe MiciPapaya (hawaian), Tăiat Cubulețe Mici
Pui FiertPui Fiert
1-1/2 Oz. Gin1-1/2 Oz. Gin
1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
1 Pachet (8 Uncii) De Biscuiți Cu Ceai (cum Ar Fi Biscuiții Marie)1 Pachet (8 Uncii) De Biscuiți Cu Ceai (cum Ar Fi Biscuiții Marie)
2
Presărați scallions și coriandru proaspăt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coriandru ProaspătCoriandru Proaspăt
Salată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 InciSalată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
3
Stropiți sosul de chili după gust și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Muraturi De Marar Tocate Marunt3 Linguri Muraturi De Marar Tocate Marunt
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții2
Scor De Sănătate82
Revista