Aragaz lent fasole și șuncă din sudul Lima
Slow Cooker fasole Lima de Sud și șuncă ar putea fi doar Sud rețeta pe care o căutați. Această rețetă servește 8 și costă 1,09 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 1g de grăsime, și un total de 76 calorii. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fani. Un amestec de piper, carne de șuncă din os, sare de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Funcționează cel mai bine ca garnitură și se face în aproximativ 15 ore și 15 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 75%, care este solid. Încercați Fasole simplă de Lima sudică: o parte perfectă pentru mese abundente din sud, Șuncă În Stil Sudic Cu Aragaz Lent, și Aragaz lent Carne de porc la grătar sudic pe un coc pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Înmuiați fasolea lima în 2 litri de apă într-un castron mare timp de 8 ore sau peste noapte. A doua zi, scurgeți fasolea lima și puneți-o într-un aragaz lent cu ceapă, OS de șuncă și șuncă.
Se toarnă 3 căni de apă sau după cum este necesar pentru a acoperi.
Așezați capacul pe aragaz, setat la mare și gătiți timp de 3 ore.
Se amestecă condimente Cajun, piper negru, sare de usturoi și piper cayenne; setați aragazul la scăzut și gătiți până când fasolea și carnea sunt foarte fragede, încă aproximativ 4 ore.